Rozmowa

Temat przeniesiony do archwium.
Dostałam wiadomosc: mi piacerebbe tanto venire in polonia qualche volta mi sa che parto davvero
tzn ze chcialby przyjechac do Polski? Co odpisac?

Jak napisać: Wszystko wporzadku, co u Ciebie? Fadne zdjęcia.Pozdrawiam
Tak.
Io sto bene, come va? Belle foto. Saluti
to takie niezobowiazujace stwierdzenie...uprzejme stwierdzenie ktore niczego nie obiecuje..ale mozesz mu odpisac ze jest organizowane u nas Euro 2012 campionato europeo di calcio 2012, pomiedzy 8.06 a 1.07 Wlosi sie zakwalifikowali ,beda grac,moze wiec przyjechac w grupie rodakow,bedzie mu razniej ,bo ty nie znasz jezyka..moze to czerwca sie poduczysz prostych rozmowek?..jak zaczniesz od zaraz
Obawiam się, że biletów już dawno nie ma :P
..ale bedzie o czym popisac i podciagnac sie w jezyku,dziewczyna blysnie jako fanka pilki noznej co sie chlopakowi jako Wlochowi spodoba niewatpliwie..ja tylko podsunelam temat
Ooleczka jak sie zjada wszyscy tifosi na Euro 2012 to takie ladne chlopaki beda,ze zapomnisz o tym z Itali,no i latwiej bedzie rozmawiac pokazujac rekoma,taki wloski kibic calcio szybciej sie polapie w czym rzecz ..po meczach beda balangi i melanze na calego... kobiety, wino i spiew :D
no i musi leciecic do Lwowa... chyba najblizej z Kielc....
kobiety , wino i spiew to i jezyka w gebie nie trzeba
sama bym poleciala gdybym mniej wiosenek miala, hej
organizatorzy potrzebuja tlumaczy /volontariuszek.. Rusza nabór wolontariuszy na Euro 2012. Ci, którzy przejdą proces rekrutacji, będą pomagać kibicom, służbom porządkowym i medycznym, a także obsługiwać dziennikarzy podczas mistrzostw. Organizatorzy kuszą szkoleniami i pakietem świadczeń. A nam wiadomo, ze taki Wloch to lubi sobie pogadac :D http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,szukaja-wolontariuszy-na-euro,305693.html
pogadac tez .... nie pytac o gramaryke, historie wloch, godlo itp.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia