Ładnie proszę!!!pomozecie mi przetłumaczyc moje wy

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |
nie lubie kłamstwa, zdrady, korków na drodze, pieprzenia trzy po trzy, kopania pod kims dołkow, czasem jestem uparty, czasem msciwy, mozna powiedziec ze czasem jestem jak zywioł, wybucham w najmniej odpowiednich momentach, ale za to lubie robic zdjecia, obejrzec dobry film ze znajmymi , wzrost adrenaliny, lody waniliowe, czekolade z bakaliami, zagadki, Barcelonę,marzyc- marzenia nic nie kosztują . Z góry dziękuje i pozdrawiam was serdecznie.
Cholera nie wiem!
Ale chciałabym Cie poznać... ;)
Non mi piaciono le bugie, il tradimento, il traffico, parlare senza senso, kopania pod kims dolkow ( nie wiem jak to bedzie), delle volte sono ostinato e vendicchioso, si puo dire che delle volte sono come un vulcano, esplodo nei momenti non aspettati, mi piace però fare delle foto, vedere buon film con i miei amici, crescita di adrenalina, gelati alla vaniglia, la cioccolata con frutta candida, dei indovinelli, Barcelona, sognare-sogni non costano niente.
Kopać dołki? - insidiare qualcuno.
Saluti;)
Tusialoreto masz juz u mnie wielkiego plussszzza, era bellissimo stare con te, grazie saluti , stammi bene , ciao....
fiorellina grazie mille , dammi un bel bacio e sorridi un po, buona giornata ragazze ,a teraz ide poogladac tv, bo znów mi zasłonią firankę , ciao ragazze.....
Wdze że sie DJ Francesco słucha...! Era bellissimo..... Era fantastico abitare.....!
A patrz jaki chitrus! Zna włoski! Nordico jeden!
Soniase a co sobie będę żałował , pozdrawiam Cię cieplutko , stammi bene, ciao.
mio fiorellino no !no !no !!! dopiero zaczynam , i bardzo sie ciesze , że mam Was ....
;)
;)
No jasne, ze tak, Przecierz LA VITA E' BELLA! Nieprewdaż....
ależ oczywiscie Soniase
I się nam zrobiło gadu-gadu :D
Saluti per tutti pazzi italiani!
Si Fiorellino, hai ragione! Tanti baci! Vi voglio bene ragazzi!!!!
Chyba ragazze... (spero;)
no ale chłopcy tu też są.... więc ragazzi! Bo jak jest po kilku chłopów i babek to ragazzi, jak sami chłopi to tez ragazzi, a jak same kobitki to ragazze;) Ok? Va bene? un abbraccio!!
ach , vi voglio bene ragazze
Va bene, va bene. Ma solo per un attimo potremmo sentirci eccenzionale...
A widzisz??
:D
Nordic ti voglio bene;) Ps. No to troche poszpanujemy włoskim...! (sto scherzando)... Ciao!
soniase ti voglio bene - a co tam , napiszemy od razu scenariusz do telenoweli !!!!
Nordic!
Non si fa cosi' Dopo tutto questo... :(
Perche' mi hai lasciato!? Non mi ami piu'? Anch'io merito il tuo amore :(((
lasciatemi cantare.....
Sei un italiano? Un italiano vero??
Fiorellina non ti preocupare! Nordic ama anche ti;) Tellenovela, no dobre! Tanti baci per i miei bellissimi amici, vi voglio un mondo di bene. Buona cena miei cari! Cioa
Lo sapevo!
Posso contare solo dulle donne. Tutti gli uomini sono uguali!
I przeczytaj co napisał o sobie na poczatku.
A dopo! Baci:)
ukradli mi gitare
Aha.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |

« 

Pomoc językowa