BARDZO PROSZĘ, POMÓŻCIE MI

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę, mogę się tylko domyśleć, o co chodzi w tej wiadomości, łacina pomaga, ale niestety nie wystarcza... Będę bardzo wdzięczna!!

questa sera sono particolarmente triste... solo oggi ho iniziano a lavorare e tra lo stress i miei occhi si illuminavano quando mi venivano in mente i vostri sorrisi...
stasera ero a cena da mio fratello che parte domani per il Venezuela, per lavoro, e torna tra una settimana.
Non vedo da domenica scorsa Roberto e Mauro..
Sono triste perchč tutte le cose belle delle mia vita sono le piů lontane, pensavo a come ,per caso, ci siamo incontrati in un paese lontano per entrambi come il Portogallo e da li a breve ci siamo ritrovati per il San Silvestro da voi... ma.. ho paura che questa meravigliosa amicizia possa spegnersi, perchč lavoro , scuola, amici, amore, problemi, vita...possano distrarre e col tempo portarsi via tutto!
Spero non accadra mai...
Dzis wieczorem jestem wyjatkowo smutny.Dopiero co dzisiaj zaczalem pracowac,i wsrod stresu moje oczy zapalaly sie kiedy przychodzily mi na mysl wasze usmiechy.
Dzisiaj wieczorem bylem na kolacji u mojego brata,ktory wyjezdza jutro do Wenezueli,by pracowac i wraca za trzy tygodnie.
Nie widze od zeszlej niedzieli Roberto i Mauro.
Jestem smutny,bo wszystkie piekne rzeczy w moim zyciu sa najdalsze.Myslalem o tym, jak, przez przypadek spotkalismy sie w dla nas obojga dalekim kraju jak Portugalia,a z tamtad wkrotce znalezlismy sie na Sylwestra u was...ale...boje sie, ze ta wspaniala przyjazn moglaby zgasnac,bo praca,szkola,przyjaciele,milosc,problemy, zycie...moga rozproszyc i z czasem zabrac wszystko!
Mam nadzieje, ze to nigdy nie nastapi...
Moze czasem troche niestylistycznie, ale mysle, ze oddalam sens. :)
Bardzo Ci dziękuję, naprawdę!
Nie ma sprawy! Domyslam sie, ze to ktorys z Mediolanu ;) Gdybys cos jeszcze potrzebowala, to wal do mnie smialo! :)

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę