Litania do Wszystkich Świętych

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69
zajmuje sporo mijsca ale sprobuje....
BARDZO DZIĘKUJE :)
Niestety ...wysylalo sie 32 minuty ale serwer nie przyjal...bedziesz musial sciagnac se strony...
A wie ktoś może gdzieś ściągnąć mp3 z tą litanią dzięki.
Ja sciagnelam z tego linku, troche czasu (18 min) ale ja nie mam zbyt szybkiego lacza...warto sprobowac.
http://bacon.umcs.lublin.pl/~marekh/Papiez/
Pomocy! Nie działa mi ten link!!! Niech ktos da mi ten plik i wsadze go na serwer Lycosa!!!
Ale jak ci go przeslac? Ma ponad 16 MB o nie chce sie prezslac przez darmowa skrzynke.
Nie wiem. Na o2 jest duza skrzynka. Na onecie mam 250 MB, a moge ustawic nawet 1 GB. Moze podzielic... Trzeba cos wymyslic.
A wam dziala ta strona?
Moje maile :
[email]
[email]
Pozdrawiam
Teraz mi ta strona tez nie dziala, wczoraj po polodniu dzialala...moze serwer ktos wylaczyl na week-end ;))) Sprobuje ci to wyslac ale nie gwarantuje.
250 to jest pojemność skrzynki a nie maila :))) Mail może mieć chyba do 20 z tego co pamiętam, więc tak czy siak powinno dojść. Heh :) pozdrawiam
Racja............ :)
I ja bardzo prosze o przeslanie.
[email] (1GB miejsca / do 20MB zalacznik) tak ze na pewno przejdzie.
Z gory dziekuje.
Ja też bardzo proszę o przesłanie na
[email]
http://www.jpii.abc.pl/
Ja probowalam wyslac do kilkakrotnie...i po 30 minutach przesylania informuje , ze plik jest za duzy...wiec nie moge nikomu wyslac. Moze uda wam sie jednak sciagnac ze strony?
Tam jest wszystko
! (gość).........!!!!!!!! wiesz co??? dopiero teraz zaczelam czytac ten temat i powiem ci ze ty chyba jakies problemy masz (ze swoim tokiem rozumowania) :| :/ :| gdybys mi tak na zywo zacza gadac to chyba bym sie strzelila..............sorry za "bulwers" ale po tym co przeczytalam to az mi sie cos zrobilo.....bacioni...pozdrawiam:)
>ależ na miłość boską nie dorabiajmy na siłę teorii!
czy ty ze wszystkiego robisz taki problem????????????????...... :|
sorry zle napisalam ...chyba bym CIE strzelila
Zabawne jak można przeczytać coś na wiele sposobów, zależy wszystko od tego CO chcemy zobaczyć.
- Nie jestem dziewczyną
- Chciałem tylko i wyłącznie wyrazić moją osobistą refleksję - odebrałem formę pro eo jako osobiste ukierunkowanie modlitwy
- Świetnie rozróżniam pojęcie kanonizacji i świętości faktycznej (która jest pojęciem szerszym)
Pozdrawiam wszystkich zacietrzewionych.
pace!
a nie ma ktoś tego na mp3 bo mi się bardzo podobało jak tam to brzmiało!!
:D
mi tez sie to bardzo podobalo i dolaczam sie jakbys mial to na mp3 to przyslij mi to na maila albo napisz gdzie to znalazles [email]
zapomniałem dać namiary [email] jakby ktoś miał Litanie Do wszystkich świętych z pogrzebu papieża na mp3 to bardzo proszee moja cała rodzina jest tą pieśnią zafascynowana :D

Sante Mathias ave mo re o
czy jakos tak , cały czas mam to w głowie
Wpis powyzej:

:)))) (gość) 16 Kwi 2005, 15:46 odpowiedz
wysłano z: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
http://www.jpii.abc.pl/

Pod tym linkiem jest wszystko
Pozdrawiam
DZięki za link! Stronka jest super! POzdrawiam
"ora pro ego"- módl się za niego
"orate pro eo"- módlcie się za niego
" ora pro nobis"- módl się za nas
...
:)
>"ora pro ego"- módl się za niego

pro EO !!!
Sorry, pomyłka w pisaniu:) Jasne, że "pro eo"
Ta wersja jest zanieczyszczona przez chrząkanie.
Czy wiesz gdzie można znaleść niezanieczyszczoną wersję???
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę