Poczatkujaca mi

Temat przeniesiony do archwium.
Jesli uda mi sie zamiescic ten temat jeszcze raz naisze-SKONTAKTJ SIE ZE MNA NA G-G.Amico maestro della stronzagine zadbal o to by wykasowac wszystko lacznie z twoim wpisem.
Dla twojego chlopaka napisz
Scusami,ma uno stronzo che ho chiesto di fare la traduzzione mi ha fatto uno scherzo di cattivo gusto.ma tu non sei rimasto debbitore.Non posso crederci che tu non abbia nemmeno chiesto che fesserie stessi scrivendo.Non c'e' male.Ti devo proprio ringraziare della fiducia che mi hai ampiamente dimostrato.Le scuse sono dovute in quanto quello che ho trascritto della traduzzione non era vero.....ma quello che tu hai risposto non lascia dubbi.Mi hai fatto crollare il mondo adosso.GRAZIE!!!!

Przepraszam cie ale jeden (....) ktorego poprosilam o przetlumaczenie zrobil sobie ze mnie zart w zlym guscie.Ale ty nie pozostales dluznikiem,Nie moge uwierzyc ze ty nie zapytales nawet co za bzdury pisze.musze ci naprawde podziekowac za obszernie okazane zaufanie.przeprosiny sa wymuszone(konieczne)poniewaz to co przepisalam z tlumaczenia nie bylo prawda...ale to co ty odpowiedziales nie pozostawia watpliwosci.Sprawiles ze swiat nìmi sie zawalil.
Poczatkujaca mi!!!!!!!!Odpowiedz mi lub skontaktuj sie ze mna na g-g Moj numer to 3678907.Czekam.napisz choc czy dostalas i przeczytalas to co napisalam wczesniej.
POCZATKUJACA MI!!!!!odezwij sie.nie jestesmy wszyscy tacy jak maestro italiano.Daj znac czy sobie radzisz z wybrnieciem z tej sytuacji???????
POCZATKUJACA MI_ostatni raz probuje zlapac z toba kontakt.Odezwij sie albo tu albo na g-g
Dori powiedz co się wogóle stało?Czy naprawde ludzie takie świństwa robią?Kurczne no....niedobrze sie dzieje....
Niebieska napisalam nowy temat z krotkim opisem sytuacji jaka zaistnaiala po skontaktowaniu sie z adminem.mam nadzieje ze z odrobina uwagi i cierpliwosci uda sie innym uniknac tego co przytrafilo sie dzis rano "Poczatkujaca mi"
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę