POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
Musze jak anjszybciej przetłymaczyc pewien tekst na język włoski a w ogóle go nie znam to pilne!
W zeszłym roku pojechałam z moimi przyjaciółmi na Sycylie.Było wspaniale!podróz była bardzo męcząca ale opłacało sie!Sycylia to piękna wyspa!Poznałam tam wiele ciekawych osób,zwiedziałam wiele pieknych miejsc:Syrakuzy.Agrigento.Messyne i Palermo!jedzenie było pyszne!Codziennie opalałam sie na plaży i grałam w siatkówke!To Były Moje Najlepsze Wakacje.

Z Góry Dziękuje za Przetłumaczenie!
L'anno scorso sono andato con i miei amici in sicilia. era meraviglioso! il viaggio era molto stancante pero valeva la pena di sopportarolo! sicilia e un'isola splendida! ci ho conosciuto tanta gente interessante, ho visitato parecchi posti meravigliosi: (cazzo nie wiem jak sa syrakuzy ;P), agrigento, messina e palermo! il cibo rea squisito! ogni giorno prendevo il sole sulla spiaggia e giocavo a pallavolo! insomma e stata la mia vacanza piu bella che ho vissuto nella mia vita. (troche zmienilam, bo nie moge dojsc do tego jak bys chciala ty: w sumie to byly moje najlepsze wakacje w calym moim zyciu)

ale poczekaj jeszcze na inne madre glowki :)
i na samym wstepie blad: sono andata!!!
Siracusa...
ps. nie uzywalbym slow (tego w nawiasie..dziewczyna to przepisze i ...bedzie nieciekawie;) )
masz racje :P mam nadzieje ze tego nie zrobi :(((((((((
CI FAREBBE UNA BRUTTA FIGURA;)
Molto grazie!!!!
Temat przeniesiony do archwium.