zrobie wszytsko zebysmy sie zobaczyli przed bozym narodzeniem...poniewaz zbyt bardzo zle mi bez ciebie kochanie (lub niedoslownie- za bardzo mi ciebie brakuje)
[konto usunięte]
25 sie 2005
jaki jest sens historii milosnych polsko-wloskich jak sie nie zna jezyka i pozniej intymne smsy tlumaczy na forum?
nicoli
25 sie 2005
dziękuję Ci bardzo Dawidzie... jak zawsze moge na Ciebie liczyć...chciałabym móc już tak władać włoskim jak Ty... niestety dopiero od niedawna się uczę i mam jeszcze spore problemy z konkretnym zrozumieniem wszystkiego... a jeszcze większe z odmianą... och... no dobra pozdrawiam Cię serdecznie :)
Anulka85
25 sie 2005
nie wiem jaki sens.. ale wiem ze serce nie sługa :]]]]]]]]]
sylvvi
25 sie 2005
czasami jest sens, np. ja poznałam duzo włochów z którymi można się tez porozumieć po angielsku lub po francusku :-) a jesli chodzi o miłosne sms to chyba oni tacy sa że zawsze piszą coś o miłości takie po prostu bla bla bla ....
Anulka85
25 sie 2005
poza tym miłość ma zawsze jakiś sens :)
[konto usunięte]
25 sie 2005
no to wtedy sie z nimi rozmawia po ang. lub fr. a nie po wlosku,ktorego sie nie zna a potem szuka tlumaczen...a tylko gluche serce moze funkcjonowac bez podstawowego kontaktu jakim jest rozmowa...
Anulka85
25 sie 2005
oj ale to chyba sprawa nicoli ze chce ujawniać swoje "intymne" smsy na forum, skoro jej to nie przeszkadza to nam tym bardziej nie powinno :] i mnie absolutnie nie przeszkadza :]
oj gościu, chyba nigdy amor cie nie trafił swoja strzałką.....
[konto usunięte]
25 sie 2005
no takich nicoli to tu jest dosyc duzo...
Anulka85
25 sie 2005
skoro są ludzie, którzy te smski im tłumaczą to nie widzę problemu ;] moze cos w tym jest sylvi :) gościu moze sie kiedys zakochasz w kims kogo jezyk bedzie Ci obcy i wtedy zrozumiesz, ze prawdziwa miłość nie potrzebuje słów :]
[konto usunięte]
25 sie 2005
aha
Anulka85
25 sie 2005
:]
sylvvi
25 sie 2005
anulka dzieki za mp3, jak będę coś miała to się tez podzielę ,
Anulka85
25 sie 2005
nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie ;]
[konto usunięte]
25 sie 2005
Cześć wszystkim!!!
Mam ogromną prośbę. Razem z siostrą chciałyśmy zacząć nauke języka włoskiego. Na rynku jest wiele książek i czy mógłby ktoś ( jakiś samouk :)) nam polecić jakiś dobry podręcznik?? Plis pomóżcie!!! Pozdrawiamy. Ciao!!:))))
[konto usunięte]
25 sie 2005
Acha, albo polećcie nam jak nie książke to dobryy kurs multimedialny.
z góry wielkie dzięki.:))) papa
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa