prosze, niech ktos przetłumaczy

Temat przeniesiony do archwium.
"uczę się włoskiego dla ciebie, a ty nie odpisujesz, I JUŻ WSZYSTKO STRACIŁO SENS. Napisz co się z toba dzieje.( Czy zmieniłeś nr telefonu, bo nie dochodzą mi raporty doręczenia sms.)
naprawdę zaczynam i jest mi ciężko to poprawnie napisać,: niech ktoś chociaż poprawi: io per te studiare l'italiano, e tu non scrivimi nente,...
....E tutto senso perdere!
hej Sylvii oto tłumaczenie: Sto imparando l'italiano per te,e tu non mi rispondi,e tutto non ha piu senso per me.Scrivi per piacere che cosa successo(Forse hai cambiato il numero di cellulare,perche a me non arrivanno i rapporti di rifornimento sms)lub mozesz tez napisac .."i raporti di conferma(potwierdzenie) sms.." według mnie to drugie brzmi lepiej:)
dzieki , cały miesiąc uczę się słówek , no ale słówka to nie wszystko, dopiero miałam 1 lekcje korepetycji, A ten włoch to już mnie wkurza, bo raz pisze 5 sms dziennie a potem tydzień echo,.... po angielsku mówi ale nie chce pisać i mu się w sumie nie dziwię, bo pisze tak jak ja po włosku.....hahaha, jeszcze raz dziękuję, !!!
Ups1..miało byc Sylvvi..sorki ze troche przekreciłam...a tak oglnie jak na miesiac nauki wcale ci tak zle nie idzie wiadome by utworzyc poprawne zdanie potrzeba troche czasu...a ze nie odpisuje?..coz wiekszosc facetow tak robi.Jak mu bedzie zalezec to napewno sie odezwie,a jak nie...coz nie on pierwszy i nie ostatni..baci e buona giornata:)
Czesc Iwona,
Zauwazylam ze dosc dobrze idzie Ci tlumaczenie tekstow(gdzie tak dobrze nauczylas sie Italiano?/jesli to nie tajemnica:)/)
Mialysmy juz przyjemnosc spotkac sie na forum w piatek.Mialabym prosbe.Czy moglabys sprobowac przetlumaczyc ten cytat wiersza ks.Twardowskiego„Nie placz w liscie

Nie placz ze los Ciebie kopnal

Nie ma sytuacji na ziemi bez wyjscia

Kiedy Bog drzwi zamyka

To otwiera okna

Odetchnij popatrz

Spadaja z oblokow

Male wielkie nieszczescia potrzebne do szczescia

A od zwyklych rzeczy naucz sie spokoju

I zapomnij ze jestes gdy mowisz ze Kochasz”

Z gory wielkie dzieki!
Milego tygodnia
bardzo prosze o udzielenie mi pomocy,

twierdzisz, ze chcesz kochac, przeciez otaczaja cie same kobiety, wiec w czym problem? dlaczego wiec nie realizujesz swoich pragnien, przeciez mozesz to wszystko miec.
bardzo prosze o pomoc
ZAPROSZENIE 14.05.2006r.
WESOWYCH ŚWIĄT I MOKREGO ŚMIGUSA DYNGUSA PIERWSZEGO MAJA
BIJĄ BAZIE NA RAZIE I SMACZNEGO JAJKA I ORAZ DUZO CAŁUSKU NA TWEJ
TWASZY I ZYCZY CI MILAGLOSOPWE NAZWISKO ZMII PIOTROWSKI RAFAŁ
I DUZO PIERŚCIONKU I BLAZOLETEK I ZYCZY MOJ ADRIAN I SOSTRA ZMII
CIOCIA KRYSIA Z WUJKIEM FORKIEM
zyczyRAFAŁ piotrowski.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa