czułe słówka

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 81
kkkkkkkkkaaaasiu, jeden raz wystarczy ! :)
ok nie ma sprawy.
pierwszy raz tu jestem;)
kasiu, a ty masz 17 lat???
agatkaf to nie wazne ile ma lat wazne ze wie ze Włosi młodego pokolenia to lenie i nawet sztuki uwodzenia i podrywu nie ucza sie i to wychodzi .Juz ją polubiłem)))
zartuje z ta 17-tka...niewiele mnie obchodzi czy bedzie spal w jej czy innym lozku
sorry kasiu
pzdr:)
a czy ja tez moge prosic o maila o tych wloskich podrywaczach? ;-))rnlepiej wiedziec w co sie pakuje.. [email]
jeszcze raz.. wyszlo niewyraznie

a czy ja tez moge prosic o maila o tych wloskich podrywaczach? ;-))
lepiej wiedziec w co sie pakuje..
[email]

dzieki
Amerykanki wyrobily sobie sposoby na wloskich podrywaczy?? Olaboga, a to niby jakie? Bo tak naprawde, nie chce generalizowac, ale sa to najbardziej puszczalskie kobitki we Wloszech i najczesciej taka wlasnie ciesza sie opinia.. Dowiaduje sie teraz od Ciebie o czyms, czego nigdy we Wloszech nie zauwazylam..
wyskoczylo nie tam gdzie powinno, to bylo pytanko do inf.
kappala1 nie mówie o wszystkich. Ale o tych co znam ktore odzwyczaiły włocha spogladania na inne kobiety i to ze sie wyprowadzi taki Włoch z domu mamusi. I na dodatek jeszcze nauczy sie gotowac.Rebeline juz Ci wysłałem)))))
ja tez prosze jesli mozesz [email]
Czy ja tez moge Cie oto poprosic..?! Jesli mozesz to rowniez mi to przyslij [email] wielkie mdzieki
też z ciekawości poczytałabym...jesli mozna na [email] Może będzie się z czego pośmiać? pozdrawiam
zmienie temat ale ciekawosc mnie zzera, ktore kobitki nie maja opinii puszczalskich? jesli amerykanki sa puszczalskie, holenderki sa bardzej niewyzyte niz polki... wiec ktore ciesza sie dobra opinia w tym uroczym kraju?? czy jest jakas nacja ktora wypracowala sobie choc odrobine szacunku w tym pieknym zaglebiu intelektualnym?
japonki- nie sa puszczlskie... :) wiedz ze nie wszysykie kobiety sa latawice..
czy ktoś może mi przetłumaczyc na jężyk polski, proszę bardzo :)
tu non sei bella, tu mi piaci molto
ty nie jestes piekna,ladna, ty mi sie podobasz bardzo.
to jes tlumaczenie tych zdan co napisalas.
dziękuje ci bardzo za pomoc, a czy mogłabym teraz prosić na włoskna zawsze pozostaniesz w moich myślach i sercu
rimarrai sempre nei i miei pensieri e nel cuore mio
tlumacze-sempre resterai nei miei pensieri e nel mio cuore.
nie zorientowana widze ze sobie ktos poszukał nastepna naiwna))
dosyłam te pradnik. Przepraszam nawet nie zauważyłem tych próśb.P)
oj niestety rozni sa ci faceci...
po co sie odzywasz jak nie wiesz o co chodzi, chyba jestes nie dowartosciowana lub nie dowartościowany boże jacy ludzie są chorobliwie podejrzliwi,
w każdym razie dziękuje tym co mi pomogli w przetłumaczeniu tekstu
nie zorientowana wybacz wystarczajaco jestem dowartosciowany. to juz nie moge zartowac z tych śmiesznych psełdopetycznych sms Włochów czy kogo kolwiek)))
nie zorientowana-nie wkurzaj sie.czytajac ,roznie to mozna zrozumiec..usmiechnij sie... :) zycie jest piekne.
Myślałem ze w tym temacie wiem wszystko a tu niespodzianka . Kurs Włoskiegi i francuskiego dla podrywaczy. Dobre musze zdobyć materiały z kursu. Może być ciekawe..Już mnie nie ma przesłałem już każdejP)
ciao inf. a mnie tez mozesz jeszcze przeslac te historyjki na temat lowelasow ?? co moj mail to [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 81