Pomoc w zadaniu

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo prosilbym aby ktoś pomogl mi uzupelnić te zdania:

1 Dove e Rito?? penso che.........
2 Dove lavora marco?? Mi sembra che.....
3 Sapete che marco e claudia partono per l'Italia domani?Daveno? Sono contenta che..........
chyba przepisane z bledami...przepisz to uczciwie
Nie wiem mam tak napisane na kartce. I miałbymjeszcze jedną prośbe jak by ktoś mógł. przetlumaczyć ten krotki tekst na włoski bym był bardzo wdzięczny

Podczas wycieczki do Włoch, jedna z moich podopiecznych została okradziona. Zginął jej portfel w którym znajdowały się pieniądze, dowód osobisty, prawo jazdy i karty bankomatowe, Do kradzieży doszło podczas zwiedzania starego miasta. Złodziej wykorzystał zamieszanie tam panujące ,wyjął portfel z kieszeni i następnie uciekł, nikt nie zareagował i udało mu się ucieć
no, błedziki sie wkradły, ale postaram sie , choc nic nie gwarantuje...
1.gdzie jest rito? mysle ze..ale co chcesz napisac ? (w domu ?- a casa )
2.gdzie pracuje marco ? wydaje mi sie , ze ..(to co na gorze...) in negozio(w sklepie)
3.wiecie, ze marco i claudia wyjezdzaja jutro z włoch?jestem zadowolona, ze..(co chcesz to napisz..moze loro sono allegri...nie wiem)
Myslalam ze powinno byc dove e Rita? i slowo daveno mi nie pasuje powinno byc davvero naprawde?doprawdy?oraz to ze imiona wlasne piszemy duza litera ale to juz sczegol.Poza tym prac domowych nie odrabiamy, robia to tylko jelenie.To bylo latwe a ty nie kiwnales nawet palcem
Mnie to wygląda na pracę domową. Niech poda propozycje. Wtedy się sprawdzi.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia