pomoc :)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66
ale czemu zaraz pierdzicie? ja to robie w dobrej wierze, naprawde, chce pomoc dziewczynie, widac, ze niedoswiadczona to czemu jej nie pomoc, po co ma powtarzac bledy innych ?! ;)
nadaje z planety ziemia :D
powaznie????wowowowo
Napisz jeszcze, ze dotychczs mu sie udawalo, bo mial uklady, ale sie skonczyly i ojca przygozdzili i ty biedna musisz szukac mafii w Italii.....
no comment
mulino, jestś super. Musze zapamiętac twojego nicka:) Powaznie.
wierze ze ojciec Niuni jest dobrym czlowiekiem...ale ma niskie poczucie odpowiedzialnosci..bo pil alkohol i usiadl za kierownice...dla mnie to zawsze jest szokujace...jej wpis mnie zszokowal ,zmorozil krew..juz widzialm masakre na drodze..trupy niewinnych ofiar .Pijak za kierownica i diller narkotykowy sa dla mnie mordrecami..wybaczcie ze tak dosadnie wyrazam swa opinie..ale te osoby lamia prawo...ojciec niuni odczuje brak prawa jazdy,odbije sie to na finansach rodziny..przykra sytuacja przed Swietami.Niunia ciesz sie ,ze choc te Swieta tata spedzi z wami i przyloz sie do nauki jezyka.pozdro
A nie pomysleliscie ze dziewczyna jest w bliskim kontakcie z tą drugą osobą, że ufają sobie
wiem, wiem wszyscy mi to mowia..tu dmucham w swiezo wypilowane paznokcie..
Bliski kontakt? na migi? Mowa ciala?
patrz o tym nie pomyslalam..nerwowo szukam cygara..chyba upadlo na podloge..
I tak trzymaj. Juz masz we mnie przyjaciolke :)
marche...zob http://www.wloski.ang.pl/jedna_wiadomosc_28661.html..ona go nie zna...
normalnie nie wierze!! z igly widly robicie.trup, narkotyki,masakra...???spoko nie swirujmy!
Nie wyobrazacie jakie ja związki znam tzn tak o sobie mowią ...ja jestem we wszystko zdolna uwierzyć hi hi hi
czuje smorod...chyba pali sie twoje cygaro...uwazaj popalisz dywanik perski
mulino do sobie podpalisz tym cygarem przed Swietami!
mialo byc:dom
jakie igly, jakie widly ? trzeba sie temu problemowi przyjrzec z bliska, gemmy glos w duskusji jest bardzo istotny, zeby nie powiedziec-rzuca zupelnie inne swiatlo na sprawe, do tej pory nie patrzylam na to z tej strony, hmmm dziewczyny musimy raz jeszcze przewalkowac ten temat !!! jakie sa wasze propozycje? co robimy z tym dalej?
mal izka ,bo we dwie to wykraczemy!
loooojezu to nie tu mial byc ten wpis !!!!!!
a nieee !!! sory!!! jednak tu!!! jak zobaczylam ostatnie zdanie to juz myslalam, ze jakims cudem wyladowalam w innym watku, a to juz sie tyle naprodukowalo komentarzy ;) jezu dziewczyny sory, forgiwmi oll ;)
ojciec Niuni ma problemy osobisto malzenskie.....zycze im spokoju i innego sposobu rozwiazywania klpotow niz upijanie sie ,doradzmy Niuni aby mediowala pomiedzy nim a mama...by scalila rodzine
A no niech napisze, ze ladna pogoda (u mnie piździ, jak w kieleckim).
Jesli chce wziąc chlopaka na zwierzanie sie o prblemach rodzinnych, umiartwianie sie, a chlopak, to "troczki od kaleson", to sie zakocha bez widoku na przyszlość, a ze jego rodzina bedzie przeciwna takiemu zwiazkowi, to beda musieli ukciekać na Marsa. Tam bedą żyli dlugo i nieszzcęśliwie. Koniec bajki.
A jest ktos z prowincji mediolan? Mam nadzieje ze jest cieplej niz w Polsce...
byl pers od stryjka Ahhmeda, nie ma persa :(
Na słonecznym południu zima zamiast wiosny Kalendarzowa wiosna w Kalabrii na południu Włoch rozpoczęła się opadami śniegu, w środkowej Italii ujemnymi temperaturami, na Sycylii - chłodami, a w Toskanii wichurą dochodzącą do 130 km na godzinę, utrudniającą ruch na drogach.
W górzystych rejonach Kalabrii śnieg padał w czwartek wieczorem i ponownie w piątek popołudniu. Pokrywa śnieżna wynosi 8-15 centymetrów, a prognozy meteorologiczne nie zapowiadają w najbliższych dniach ocieplenia.

Automobilistom pokonującym odcinek Autostrady Słońca biegnący przez Umbrię (środkowe Włochy) ukazuje się typowo zimowy krajobraz: Apeniny pod śniegiem nawet na małych wysokościach. Nocami jezdnie są oblodzone, ponieważ temperatura spada od paru dni do minus 5 stopniu Celsjusza.

Chłodna pogoda nie zaszkodziła jednak wielkanocnej turystyce. Jak podaje dziennik "La Repubblica" w wydaniu internetowym, w piątek i sobotę wyruszy z wielkich miast co najmniej 10 milionów Włochów. W Toskanii zarezerwowano 90 proc. miejsc w hotelach i gospodarstwach agroturystycznych, a na Sycylii - 65 proc.
Hura! nie tylko ja marzne w Polsce...Wlosi tez ..i to jest sprawiedliwe :D
alez co Ty opowiadasz??? ja jestem na polnocy i u mnie cieplo, od 2 dni nie moge sie zdecydowac jaki krem mam nalozyc 16-tka czy 10-tka ? 10-tka czy 16-tka ? 10-tka, 16-tka..a moze na policzki 20-tka, na czolo 15-tka, posladki to jakas 30-tka co bym mogla potem siadac...
mialam problemy techniczne, a widze, ze Was juz nie ma, no nic przedyskutujemy temat jutro rano, zbiorka o 7:30 !!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66