bardzo mało.

Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna
Jak sie ma moja lalka
co jest, juz o mnie zapomnialas?
moja
jak bedzie po wlosku ? :
Byłam dzis w pracy i mialam rozladowany telefon. Oczywiscie, ze nie zapomnialam o Tobie. Zaczynam tesknic za Toba. Jestem smutna. a jak u Ciebie ?
Oggi sono stata al lavoro e la batteria del mio telefonino era scarica. E' chiaro che non ho dimenticato di te. Comincio sentir la tua mancanza. Sono triste. Come va?
Co to znaczy :
anche tu. anche se mi hai svegliato.
ty tez, nawet jesli mnie obudzilas
ty tez, chociaz mnie obudzilas
co znaczy : ?
abbastanza bene. ho molti appuntamenti di lavoro e venerdi parto per i'italia.
nawet dobrze, man duzo spotkan w pracy a w piatek lece do wloch
sogni d'oro bambolina.
czy to znaczy ? :
zlotych snow laleczko ?
Dokładnie tak.
Ja, kiedy sobie swoją nadmuchałem, to nic jej nie mówiłem i tak nic nie rozumiała, tylko tę rozdziawioną gębę wystawiała.:))
!!! :-)
co to znaczy : ?
Cioa bambolina. Purtroppo non sono ancora a casa perche ' si e' rotta l'auto in nord italia e adesso devo andare col treno a casa. che sfortuna!!!
hej lala dmuchana (hi hi zartuje,...) to znaczy ma byc tak :hej laleczka. Niestety nie ma mnie jeszcze w domu bo mi sie samochod zepsul na polnocy wloch, no i teraz musze pociagiem wracac do domu, co za pech!!!
jak bedzie po wlosku : ?
Przepraszam, ze teraz pisze ale bylam dzis w pracy. Dziekuje ze piszesz. Przykro mi ze taki pech Cie spotkal.
Scusa che scrivo ora ma ero al lavoro oggi. Grazie che scrivi. Mi dispiace che ti è capitata una disgrazia.
Jak to będzie po Polsku ?
Ciao bambolina ! Guardvo le foto che ti ho fatto in questo momento, come sei carina !! Adesso sono a berlino e lunedi sono di nuovo a sopot. Sei contenta ?
Napisz temu kto pisze do ciebie żeby się nauczył pisać poprawnie w języku włoskim.

Cześć laleczko! Oglądam teraz (w tej chwili) zdjęcia, które ci zrobiłem. Ale jesteś czarująca. (ładna, powabna) Znajduję się obecnie w Berlinie a w Poniedziałek będę ponownie w Sopocie. Cieszysz się?
Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna

»

Życie, praca, nauka