Dlaczego "tylko"? Se myśli o seksie i już.:)
Nie wiem, co to oznacza.
SARA-MARIE
28 gru 2008
Powiedzial to pilkarz reprezentacji wloch ,ktory w dosc prostej akcji podbramkowej nie dal rady strzelic gola ....
"in quella situazione sono stato un ciuccio"....
co to moze znaczyc ?
prawie robi różnicę
28 gru 2008
Coś w rodzaju cipuraska, dupy wołowej?
Tak myślę.
favola100
28 gru 2008
na pewno "ciuccio"?
w tym zdaniu bardziej mi pasuje "ciuco" :)
prawie robi różnicę
28 gru 2008
osioł, ordynus?
favola100
28 gru 2008
nie tyle "ordynus" ile właśnie "osioł"
MartinoilBravo
28 gru 2008
Sara - Tesoro wiesz co mi się podoba w Tobie?? :) że zadajesz cholernie inteligentne i trudne pytania a półgłówki się zastanawiają: WTFIT :D hehe otóż "ciuccio" - jak wynika z kontekstu, który przytoczyłaś to półgłówek, człowieczek, który nie jest w stanie wykorzystać swojej możliwości w sytuacji, w której należy to zrobić :) ale co ja tam wiem - "ja stara dupa jestem" ;) za dużo chyba wina wypiłem dziś. Laska mną sponiewierała... ;( oh... it/pol - Aniu pociesz mnie :)
mulino
28 gru 2008
cholernie inteligentne to bylo? nu nu nu- rzekl stary czlowiek i se poszedl..
MartinoilBravo
28 gru 2008
hehe :) stary człowiek a może... :) nie jestem taki stary Baby :) Mulino czy Ty przypadkiem nie jesteś "gaio"?? masz podobny styl... otóż si che era intelligente!! in genere quello che Sara dice è molto hmmm difficile e mi piace :D
gaio nie musisz mówić o swoich pragnieniach seksualnych... ;) :D hehe
gloria lewis
28 gru 2008
uhaha
mulino uhaha bianco
wiocha nic dodać nic ująć
prowincją czuć na kilometr
wyżej nie podskoczysz WieśMacu:
poniżam
hiena
prawie robi różnicę
28 gru 2008
Powyżej dwóch promili zawartości alkoholu we krwi dostęp do komputera powinien być zakazany, no sami popatrzcie.
asijjek
28 gru 2008
Bravo prawie ,ja spotkalam sie z takim okresleniem i faktycznie ciuccio to osiol
hardak
28 gru 2008
na pewno "ciuccio"?
w tym zdaniu bardziej mi pasuje "ciuco" :)
asino =ciuccio=ciuco
asijjek
28 gru 2008
Eeee tam, to takie kreowanie swojego wizerunku buhahaha(jak dla mnie to nagminne kopiowanie pewnego stylu bycia by sie wylansowac)choc nie zawsze idzie to w parze z oryginalnoscia i rozumem .Ile to juz razy widzielismy na tym forum cos podobnego , pamietacie moze?
gaio
28 gru 2008
moim zdaniem to Martinowi wychodzi dobrze tylko tlumaczenie ..doglebne ,dociekliwe tlumaczenie. Komentowanie nie jest jego mocna strona,a widac ,ze chlopak sorki facet nie zna sie na zbytach.Dowcipnym trzeba byc na codzien a nie po pijaku..jak mozna mnie z Mulino pomylic? ..zaloz czlowieku okulary.Udziela ci sie 'choroba' z forum?..ze ten to jest ten ,a ten to ten ?..tu juz byl taki jeden chory na glowe..co nic tylko kombinowal sam z nickami /a mial ich 666 / i potem swoja miarka mierzyl innych,sklonowal cie zreszta. Wiec Martino zajmij sie 'jeleniowaniem na folecie'..jak ci to dobrze wychodzi to sie pilnuj tego.Dowcip nie jest twa najmocniejsza strona.
No dobra, przyznam się: ja, to mulino albo nie: mulino, to ja.
Cholera, nie wiem, na co się zdecydować, czy wolę golić się codziennie, czy mieć okres co miesiąc.
W każdym razie, jak się zdecyduję, dam znać, obiecuję.
gaio
28 gru 2008
noo... ja nie powiem zebym nie chciala byc Mulino..ona pisze super..ale nie sadze zeby ona chciala byc mna... :D apozatym to glupie pisac na forum ty to jestes ten ten i ten i jeszcze ten i tamten..Ludzie czy wy nie macie innych problemow..?Gapcie sie wokol czy nie ma trola i juz ,to wystarczy.I w try miga do Admina... buuuuu...pizdziec
gaio
28 gru 2008
sorki za literowki..nie wiem skad sie biora.. mi..:D
MartinoilBravo
28 gru 2008
To po co wszedłem na forum?? :D Poza tym po 3 lampkach wina nigdy nie jestem pijany (a 2 promili to na pewno nie miałem). Miłej niedzieli Ślązaku.
Cinquantatre
28 gru 2008
Taki z niego Ślązak, jak ze mnie Ślązaczka.
Milej niedzieli wszystkim :)
asijjek
28 gru 2008
Wzajemnie :)
suppi
28 gru 2008
Zywiec to slask? Ja bym sie obrazila?:) Pomimo tego, ze podlaczyli go pod slaskie wojewodztwo, kazdy wie, ze ze goral z Zywca i slazak z Katowic to 2 rozne bajki.
mulino
28 gru 2008
>uhaha
>
>mulino uhaha bianco
>wiocha nic dodać nic ująć
>prowincją czuć na kilometr
>wyżej nie podskoczysz WieśMacu:
>
>poniżam
>
>hiena
moze wezwac doktora?
mulino
28 gru 2008
sam jestes niezlym tepakiem i slaba u ciebie z dedukcja, mi dispiace per te. Dwie rozne osoby raczej nie moga byc ta sama, ale mam to gdzies co sobie jakis osiolek mysli, na szczescie jestes tylka niezyciowa postacia wirtualna, gdybym cie spotkala w pracy, na uczelni to omijalabym szerokim lukiem, pewnie masz z tym problem co? nikt cie nie lubi, jak tylko otworzysz otwor gebowy z zamiarem powiedzenia czegos pewnie wszyscy ziewaja, albo wieja ? ;)
gloria widze, ze od 2007 jestes za logowana-y, a zaledwie dwa razy udalo ci sie puscic pare z geby, za kazdym razem zreszta bardzo "na poziomie" :D
oj jaki jestem malutki i zakomplkeksiony co???!!! No juz powiedz co ci leży na serduszku, uwierz mi mozemy ci pomoc, wysluchamy cierpliwie a potem wyslemy do odpowiedniego specjalisty ;)
mulino
28 gru 2008
wierzaj mi okres to piękna sprawa :D Czyli zamieniamy sie, ja sie gole od dzisiaj!!! i nie rodze dzieci :D ale co najwazniejszeeeeeeee- NIC NIE ROBIE W DOMU POZA ZBIJANIEM BAKOW :D
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa