Essere ciuccio ?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69
....i znowu masz racje kobieto..jak ty to robisz ,ze zawsze masz rację? Okres to najpiekniejsza rzecz jak przychodzi raz w miesiacu,bo swiadczy o tym ze nie jestem w CIAZY!..i nie ma nic piękniejszego od tej nowiny!..no nie Mulino?...:D
Martino , twoja odpowiedz znowu najbardziej pasuje do kontekstu :P

dziekuje wszystkim :)

P.S. Ja tez mam wrazenie ,ze mulino i gaio to ta sama osoba ... ;)
O ile mnie pamiec nie byli byla tu kiedys taka jedna Pani ,co sama ze sobia pisala ,Rhama sie zwala ;) ,tak jak mulino i gaio ,jedna lazi ciagle za druga i wchodzi jej bezprzerwy do tylka (do tego bedzie komentarz xD ) ,maja ten sam sposob pisania ,nawet "dowcip" ten sam ... moze to ta sama osoba :P
phehehe to cienkie bolki jestescie :D trzeba byc doprawdy slepym i niezbyt spostrzegawczym, zeby nie zauwazyc zasadniczej roznicy miedzy nami ;) Gaio btw pozdrawiam Cie ;) Sama widzisz jakie glupie ludziska tu mamy :D
dobrawdy nie wiem gaiusiu :D juz sie taka idealna urodzilam :D Ponoc Ty to ja, a ja to Ty? :D
o mamma miaaa a wy ciagle z ta Rahma...nudna jestes kobiecino, slabo z dedukcja rowniez u Ciebie, nic na to nie poradze, ze pisze z gaio, jak sie nietrudno zorientowac to jedyna osoba, ktora ma tu dystans do siebie i nadaje na podobnej fali, bawi mnie sposob w jaki pisze, porawia humor to i z nia pisze :) a te wasze smieszne podejrzenia, ze jestesmy ta sama osoba sa doprawdy- no w sumie to nie wiem jak to nazwac :D przykro mi ale nie mam ochoty prowadzic dyskusji z zakompleksionymi,marunymi, wiecznie niezadowolonymi, nudnyymi do wyrzygania kurami domowymi?? przelec no sie po kilku topikach i zobacz, ze tam wszystkie marudza, jecza, wiecznie sie za kogos wstydza.. eee...dobra ide sobie
Sara..wyjasnienie jest jedno tu sa sami fioletowi..jedni sa jasnofioletowi drudzy sa ciemnofioletowi..zalezy od stanu rozswietlenia umyslu..od lotnosci..itp.itd...:D
a to zle, ze mamy dowcip ten sam? :D No coz, poczucie humoru to cecha zarezerwowana dla ludzi inteligentnych, a tych niestety mozna policzyc tu na palcach jednej reki :D
ty w swoim zyciu nie spotkalas osoby, ktora jest troche do ciebie podobna, narzeka jak ty, pieprzy 3 po 3 jak ty?? No przeciez to normalne. Jest nas sporo na tej planecie, wiec zdarza sie..nie wiem co w tym dziwnego.
No,albo ja - kiedyś se przywaliłem w palec, cały był fioletowy, calusieńki.
Jak mozna pomylic gaio z mulino???? Ja widze wyrazna roznice. Nawet jesli sama mulino uwaza, ze maja to samo poczucie humoru, to ja sie nie zgadzam:) Z tekstow mulino czesto sie smieje, bo sa trafne i pisane odpowiadajacym mi, orginalnym stylem, smieszne, zwiezle i na temat, natomiast gaio to paplanie bez sensu poprzeplatane z linkami...
:D
no dobra moze i mamy inny styl pisania, ale nie zmienia to faktu, ze poczucie humoru podobne, bo mnie np. bawia teksty gaio i kiedy polowa ludnosci jest zbulwersowana i czerwona ze zlosci co tez ona napisala, ja mam ubaw po pachy :D
Ja juz tyle glupot jej autorstwa przeczytalam, ze raczej z poblazaniem na nia patrze...ale zeby mnie smieszyla? Nigdy:)Zupelnie nie moja bajka, dlatego sie zdziwilam jak napisalas, ze macie ten sam dowcip:)
Ważne, że nie ma takiego, jak twój...nic, tylko se w łeb strzelić.
Tak- faktycznie najwazniejsze. Co do strzelania w leb- wiedzialam, ze masz jednak cos z faszysty:]
Sprytna dziewucha, nie ma co. Wiesz, strzelić w łeb to by pewnie miał ochotę ktoś, kto by odkrył u siebie dowcip typu Roch Kowalski. Ty o tym nie myśl, ze swojego dowcipu najprawdopodobniej nie zdajesz sobie sprawy, gdyby tak było, krępowałabyś się w ogóle odzywać, żeby nim nie "błysnąć" niechcący.
no, albo dowcip typu gienio/eugenio, czyli: dupa, szmata, gowno, swinia, itd....
HA HA HA HA HA
Cicho mały zasrańcu, tamto to nie był dowcip.
Myślałaś, że ja wtedy dowcipkowałem?
Czemu sie do mnie zwracasz jak do swoich dzieci? Pomieszl sie virtual z rzeczywistoscia?
Zwracam się do ciebie, jak do ciebie - niczego nie mieszam.
nie wiem czy sie 'prawie robi roznice' nie obruszy..ale ten wpis powyzej to jak bym...jakbym Dode slyszala z tym slynnym beczeniem: ha ha ha..a i slownictwo przypomina mi slynna gwiazde płci meskiej tego czerwonowlosego..jak mu tam..no ten,ten...o mam! Wisniewski: dupa, szmata, gowno,swinia, itd..To jego slownictwo.?.slownictwo CELEBRYTA?nieprawdaz?..rozumiemy sie..hę hę, hmm,hmm..Celebryt.. no wlasnie kazdy moze sie tak wyrazac po "celebrytowsku".'Prawie robi roznice' awansowal na naszego fioletowego celebryta?..moge juz winszowac?..moge?
Niesamowite! Jakie to dzisiaj szczyle pyskate.
Congratulation Eugeniuszu!
Gaio, możesz winszować, tylko to "już" mnie drażni. Wyrazy czołobitności i hołdów wszelakich przyjmuję od dawna a Twoje niedostosowanie się do tego, odbieram jako niesubordynację.:))
:D..chociaz sie czlowiek ubawi na tym forum...
moze nie ten sam dowcip mamy, ale ja lubie taki surrealistyczne poczucie humoru :D
Hehehe, o rany, prawie, nawet gaio Cie zgnoila...pewnie niechaco, wybacz jej, nieswiadomej. Zastanowmy sie jednak teraz, co jest gorsze- poczucie humoru a la R. Kowalskiego czy styl wypowiedzi Michalka Wisniewskiego?
to mialo byc duzo, dużo wyżej
No no, gajusiowi wszytsko sie upiecze, wazne, ze wierna jest:) Nie wazne co tam plecie, czy do Michalka porownuje czy do innego pojebanca...No, mozna sie usmiac:)
Tylko nie ubawi, tylko nie ubawi. Drogie Panie, musicie wiedzieć, że ja, pozornie tracąc czas na "dyskusje" z jakąś drobnicą, robię to z czysto egoistycznych pobudek. To jest forma autoprezentacji a "drobnica" jest dla mnie tylko narzędziem. Chyba nie myślicie, że interesują mnie w jakimkolwiek poglądy suppi i że chcę z nimi polemizować."Używam" jej z premedytacją, żebyście Wy, które jesteście przeze mnie uważane za Kobiety, wiedziały, kto tu jest samcem alfa.:))))
Mulino ,biedny z ciebie czlowiek ,ale mi nawe ciebie zal nie jest ,bo i nie ma kogo :))
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia