****Gatunek Ludzki****

Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna
rompipalle to mulino czy mi sie zdaje ? ,tak samo glupia,wulgarna,arogancka i miluje sie w dosrywaniu innym,wtedy czuje sie lepiej ... kij wie dlaczego :)) ?
Prosze o pomoc nie o komentarze w stylu "jestes glupia,kup sobie slownik....sama nie potrafisz zdania jednego sklecic" ....

Nic nikomu do tego ,prosze o pomoc w tlumaczeniu,nie prosze o komentowanie moich umiejetnosci lingwistycznych ... jak ktos nie chce ,lub nie umie pomoc ,to moze sobie darowac bezsensowne komentarze ....

Jest tu wiele osob,ktore lubuja sie w ublizaniu innym zupelnie bez powodu,nie wiem,moze w ten sposob chca sie dowartosciowac,jak pojada po kims,to potem maja odlot jak po marihuanie ....
Widzisz, zgadza się, prosisz o pomoc, ale jest coś, co nazwałbym "punktem krytycznym śmieszności". Nie dziw się, jeżeli po latach bycia użytkownikiem forum językowego pytasz się o pojedyncze słowo, to komuś puszczają nerwy i rzuci jakąś złośliwostkę.

Po prostu, pytanie, które zadałaś było tak rozbrajające, że ktoś mógłby pomyśleć, że żarty sobie stroisz.

Nawet porównując czas zerknięcia do słownika i napisania pytania....per favore.
Przepraszam bardzo,a co mnie to obchodzi,ze kogos to denerwuje ,mnie tez wiele rzeczy denerwuje,ale nie zachowuje sie jak wulgarna chamka i nie ublizam nikomu z tego powodu ... jestesmy ludzmi czy zwierzetami ?
Ludzie inteligentni tak sie nie zachowuje ,wielu z was brakuje kultury i dobrego wychowania,skoro nie potrafia sie powstrzymac ...
p.s. pozatym prosilam o przetlumaczenie zdania,a w slowniku jakbys nie wiedzial,nie znajde calego,poprawnie gramatycznego zdania .... jak mam jakas watpliwosc to pytam i nikogo nie powinno to obchodzic jak dlugo tutaj jestem ...

Co niektorzy mogliby znalesc sobie jakas inna rozrywke,ale jak widac w zyciu nie maja nic ciekawszego do roboty...

pozdrawiam
Sara - zastanow sie czy napisanie komus "gowno ci do tego" nie jest wulgarnym zachowaniem ? Poza tym tez moglas sie zignorowac , powstrzymac od komentarzy , do czego nawolujesz innych . To tyle ode mnie , dobrej nocy zycze i wiecej luzu .
nnie wiem w którym momencie byłam tu wulgarna :) powtarzam, to forum publiczne i moge wyrazic wlasna opinie czy tez zamierzasz mi tego zabronic?!
Ależ ja nie twierdzę, że powinno cię to w jakiś szczególny sposób obchodzić, per carita'! Powiedziałem jedynie, że powinnaś być przygotowana na podobne reakcje.
z tego co poczytalam twoje stare wpisy wynika, ze to ty jestes raczej bardzo wulgarna, prosisz o pomoc z zatrzezeniem kto ma ci jej udzielic a potem wszystkim ubliżasz, zastanow sie
powiem ci w sekrecie. ze ja to inf :)
o kurcze Sara-Marie :) pomyślałam DOKŁADNIE to samo co Ty, rompipalle to mulino :)
Ta sama złośliwość i kłótliwość i ta sama potworna ortografia: "odrzywianie", "rodzaj rzenski".
Byki jak u mulino :)
Mulino witamy po przerwie na forum :)
A tu się inf. ukrywasz.;)
Nie bede sie znizac do twojego poziomu :)
Kluseczka ,niedlugo znowu stad wyceli tak jak poprzednio ;P
wyleci* ;D
robi sie tu dosc zabawnie :) tylko o co wam chodzi, bo chyba nie mialam przyjemnosci was wszystkich poznac, ale skoro twierdzicie ze jest inaczej, niech bedzie, a byki robie rzeczywiscie, ale to z pospiechu i tylko jak pisze na klawiaturze, bawcie sie tu dobrze.
dobranoc.
ale bzdety klucha sadzisz! wrrr.... klucha ..swiezaczka ..hehe dobre ktos ci uwierzy ze rompipalle to mulino heheh...ale glupia jestes..mulino by sie na temat dzieci nie wypowiadala to raz, a dwa metrem nie jezdzi..trzy nie ten orario.. heheh mulino ma inne orario ..heheh i sie klucha zarejestrowala zeby 'kluszczyć'..Wykluszcz sie klucha ,kluchuj stad...a nie kluchy tu sadzisz ,zakluszczona osoba o skluszczalym możdzku .. buahahaha...
czy ty sie dobrze czujesz? jeżeli ja stad "wylecę" to z własnej nieprzymuszonej woli, bo nie widze sensu prowadzenia dyskusji z jakimis podlotkami. dobranoc.
Bardzo mi sie tu podoba :)
kuzwa, mi tez..i ciesza mnie skwasniale miny bigotek :D
Ok, ale ja miałem jutro jeść kluski śląskie...już sobie pojadłem.:)
.....''tego co poczytalam twoje stare wpisy wynika, ze to ty jestes raczej bardzo wulgarna, prosisz o pomoc z zatrzezeniem kto ma ci jej udzielic a potem wszystkim ubliżasz....Nooooo to to trzeba zapamietec...by nie dac sie wkrecic!che palle!
Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka