pytanie do Was ;)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich forumowiczów. ;)

Mam takie pytanie... Jest tutaj jakas dobra osoba, ktora moglaby mi pomoc z nauka jezyka ?:) chodzi mi o kontakt na GG lub Skypie ;) i glownie o poprawianie krotkich tekstów;)

Nie robie tak wiele bledow, wiec mysle, ze nie byloby to bardzo uciazliwe ;) oczywiscie dostosuje sie do osoby, nie wymagam szybkich popraw czy cos w tym stylu bowiem rozumiem, ze kazdy ma swoje obowiazki ;)

Przygotowywuje sie sama do matury ustnej rozszerzonej i opracowywuje tematy. Stad ta pomoc jest mi potrzebna bardzo. ;)

Prosze o wpisy tutaj ;)

Slicznie dziekuje z góry ;)
aha. wiem, ze tutaj sa zakladki : porozmawiaj na GG lub przez skype'a. Tyle, ze co do kogos pisze to nieaktualne... albo ktos nie wie, o co chodzi...
dlatego zamieszczam ten temat na forum ;-)
moje [gg] [jestem nwd]
Możesz też zamieszczać tutaj teksty. Zwykle znajduje się ktoś, kto je poprawia.
Mysle, ze bezpposredni kontakt / gg lub skype / jest o wiele lepszy. Tym bardziej, ze mozna tez rozmawiac. Jedyny problem to znalezienie osoby, ktora zobowiazalaby sie do systematycznej pomocy.
linn a Ty np. moglabys?:) nie chodzi mi nawet o ta systematycznosc ;)
Nic nie stoi na przeszkodzie zamieszczać tutaj teksty i jednocześnie z kimś rozmawiać. W ten sposób nie obciążasz nikogo. Gdy ktoś nie ma czasu na SKYPE, ty ćwiczysz na tej stronie. A poza tym korzystalibyśmy wszyscy. Jest tak mało tematów w których poruszane są problemy językowe. Strona jest raczej taka bardziej plotkarska niż "naukowa".
Ja nie. Jesli sie czego podejmuje, to na 100%: wtedy, gdy jestem pewna, ze moge siw wywiazac do konca.
Temat przeniesiony do archwium.