Krótkie tłumaczenie - 2 zdania

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, już kiedyś prosilam o przetłumaczenie życzeń, ale niestety nikt nie pomógł. Może teraz bedę miała więcej szczęścia. Zyczenia są krótkie:

"Drogi Krystianie
W dniu Pierwszej Komunii Świętej, życzymy Ci,
aby Bóg miał Cię zawsze w swojej opiece.
Dużo szczęścia i pogody ducha!
życzą"

Bardzo proszę o przetłumaczenie tych 2 zdań
Ania
Carissimo Cristiano
nel santo giorno della tua Prima Comunione ti auguriamo che Dio ti protegga sempre. Tanta gioia e serenità

Możesz skorzystać także ze strony: http://www.amando.it/auguri/auguri-comunione.html
Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Na podaną stronę zaglądałam ale cieżko coś wybrać, gdy się nie wie co tam pisze :) Niemniej, jeszcze raz bardzo dziękuję.
Nie ma za co Jak chcesz to mogę Ci wybrać i przetłumaczyć niektóre z tych życzeń bo są naprawdę ładne A Ty uczysz się włoskiego?
Byłoby super. Jesli masz czas to mozesz wybrac z 2 takie ktore Tobie podobają sie najbardziej.
Włoskiego się nie uczę. Kiedyś chciałabym ale na razie obowiązki rodzinne i studia mi nie pozwalają. W każdym razie język bardzo mi się podoba - jest taki "płynny".
Pozdrawiam serdecznie :)
In questo giorno speciale della tua Prima Comunione ricevi Gesù vivo. Fa che sia la tua luce nei momenti bui, la tua guida nei momenti di dubbio, il tuo compagno per sempre. Auguri! (W tym szczególnym dniu twojej Pierwszej Komunii Świętej otrzymasz żywego Jezusa. Niech On będzie dla Ciebie Światłem w chwilach ciemności,Przewodnikiem w chwilach zwątpienia, Twoim Towarzyszem na zawsze! Wszystkiego najlepszego!

Oggi con la prima comunione, riceveraiun bene prezioso, conservalo per sempre nel tuo cuore. Che il Signore ti accompagni in una vita piena di gioia (Dziś w Komunii Św. otrzymasz cenny skarb, zachowaj go na zawsze w swym sercu. Niech Pan Jezus towarzyszy Ci w życiu pełnym radości.

Pozdrawiam!:)
Śliczne życzenia, na pewno skorzystam :) Dzięki za pomoc i pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe