Odkupie ESKK / opinia na temat innych kursow

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Poszukuje kogos kto za przystepna cene odsprzeda mi kurs ESKK.

ps. posiadam na komputerze kilka kursow.

Tell me more
Wloski w pigulce v3.0
Rosetta Stone
Sita Włoski - poziom podstawowy

Jesli mielibyscie wybrac jeden z nich do nauki to ktory?
Z gory dziekuje za wszystkie komentarze
Eskk....osobiście nie polecam...to strata pieniędzy! Ten sam materiał znajdziesz w jednej dobrej książce, ja uczyłam sie z ksiązek typu włoski w 4 tygodnie- wyd REA i byłam bardzo zadowolona, apropo przy intensywnej i sumiennj nauce zajmie ci dobre pół roku!a nie 4 tygodnie, a tój poziom języka powinien byc juz dobry ...tak naprawde to ja tylko sama uczyłam sie włoskiego...i teraz juz z językiem nie mam żadnych problemów. Tell me more jest bardzo dobry, wiem tylko że dośc drogi, sita z pewnoscia jest świetną metodą, kiedys tak uczyłam się angielskiego....Polecam wszystko za wyjatkiem ESKK...Najwazniejsze jest to aby słyszeć ten język...posłuchaj sobie od czasu do czasu radia włoskiego....http://www.listenlive.eu/italy.html , zreszta kazda matedoda jest dobra jeśli jesteś sumienna i bardzo Ci zalezy! powodzenia
A co sadzisz o tym ? http://www.bookcity.pl/17517/Gramatyka_jezyka_wloskiego_z_cwiczeniami jako uzupelnienie do kursow na komputerze? Caly kurs Eskk to niemale pieniadze. Czy to mozliwe zeby rzeczywiscie byl bezuzyteczny? Moze posiada to ktos w wersji elektronicznej?

ps. A masz moze ochote odsprzedac ta ksiazke?
ps. Posiadam jeszcze Pons - wloski w 3 miesiace dla poczatkujacych
ale spotkalem sie z opinia ze kurs jest bezuzyteczny i sprowadza sie tylko do uczenia sie zdan na pamiec
Słuchaj ta ksiązka z płytka kosztowała cos 20 zł....w każdym empiku znajdziesz cos takiego...kurs eskk nie jest zły...ale ten sam materiał znajdziesz tak jak mówie w jednej dobrej książce dlatego ci go odradzam.....Ten Pons ten jest ok, z tego kupiłam dla zaawansowanych heheh (chociaz Rea był dla mnie bardziej przejrzysty)mozesz kupic taki zestaw do gramatyki i do nauki jezyka mówionego -włoski w 1 miesac...lub cos tego typu....wydaje mi sie ze byłabys zadowolona
sorki byłbys zadowolony;-) tak z przyzwyczajenia że głownie dziewczyny o włoski pytaja ;-)
A co sadzisz na temat kursy Rosetta Stone?

Cena niebagatela, wydaje sie byc calkiem konkretny
jubi podaj maila lub gg
Jeśli chodzi uczenie sie samemu, to chyba najwazniejsza jest samodyscyplina i tutaj nie ma zmiłuj. Nieistotne, czy uczysz sie z książki czy z kursem korespondencyjnym. Mnie też sie wydaje, ze to wszystko, co oferuje/zawiera ESKK znajdziemy w kazdej książce, no bo w końcu cudów tam nie wymysla. Jednak jest to podzielone na lekcje i moze troche inaczej "podane". A moje doswiadczenia z ESKK sa takie, ze sama mam wykupiony chyba caly kurs poczatkowy, a przerobione moze trzy lekcje - zabraklo motywacji!! Mam natomiast kolege, ktory ladnych pare lat temu mial duze klopoty w szkole z angielskim. Na tyle duze, ze byl zagrozony powtorka roku. Przerobil sobie kursy ESKK i tak mu sie spodobal jezyk, ze zostal nauczycielem angielskiego:) Oczywiscie nie skonczyl tylko kursu korespondencyjnego, ale to byl dla niego dobry poczatek:)
[wpis usunięty]
do jubei: czy masz klucz do Rosetta Stone?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia