Sprawy organizacyjne ITALIANISTYKA UW.

Temat przeniesiony do archwium.
Pozdro dla wszystkich ,
jak dopisują humory ? Już niedługo zaczną się te studia , a ja mam kilka pytnań \"organizacyjnych \"( wynikających z braku doświadczenia w \"tych sprawach\") , oczywiście pytania do studentów italianistyki UW /wieczorowej lub nie/

1. Czy wieczorowi studenci muszą zapisywać się na WF ?
2. Kiedy i gdzie zgłasza się po legitymację studencką i index?
3. Czy są jakieś inne przywileje dla studentów wieczorowcych w bibliotece UW jak i bibliotece wydziałowej /słyszałem ,że możemy wypożyczać więcej książek /

Odezwijcie się, kochani /he,he/
Nie zostawiajcie mnie samego na pastwę losu....:-)
Ja co prawda zaczynam tak jak Ty dopiero , ale te wszsytkie info o ktore tu pytasz to 30 wresnia nam powiedza na dniach adaptacyjnych. Index legitka to ktoregos tam pazdziernika zostana nam wydane a co do bilioteki to nie wiem . A i na wf ( ja z dziennych musze sie zapisac a Ty to hmm nie wiem) ale to w padzierniku dopiero po rozpoczeciu roku juz . A teraz ide korzystac z tych ostatnich tygoni :\"( hehe
To jest wszystko dziwne. Pani w sekretariacie Italianistyki powiedizła , ze rozpoczęcie roku jest 30 września o 14.30 w sali Śląskiej. To w takim razie kiedy ma być szkolenie biblioteczne i tak dalej?
Co takiego ??? Czyli 30 września jest już rozpoczęcie roku akademickiego?
Hmmm.... nie do końca to rozumiem
"kochani italianiści" , czy jeszcze odwiedzacie to forum?
A może chodzicie już na zajęcia ....he,he ?

Niech ktoś łaskawie napisze, co z tym 30 września ?
Bo jak nie , to niech nikogo nie zdziwi widok faceta ubranego " na galowo" :-))
Niech Ci sie tak nie spieszy!!
Wszyscy maja takie same przywileje!
Czy Ty nie masz przypadkiem na imie Michal???
\kochani italianisci, a może by tak podać swoje imiona , ha ?
chodzi mi głównie o italianistykę wieczorową, ale dzienna też może być.
W której grupie jestescie ?
Sporo osób już poznałem ale szczerze mówiąc głupio mi pytać, czy dana osoba wpisywała się na forum wł.

Pozdro dla nowych koleżanek (jeśli to czytacie ) :
Justyny,
Anki,
Madziuli
całuski od ZORRRA ;-))))
otwieram stronkę i jestem załamany-czy od tamtego czasu żaden "początkujący italianista" nie znalazł czasu na wpis ?
Pewnie ostro zakuwacie, co ;-)
Ciao zorrro(przez 3 r) ja jestem nowa,raczej poczatkujaca,jesli masz ochote pogadac odezwij sie na moje [gg]
No jak na studiach bo ja sie wybieram?Ciezko?Czy mozesz poinformowac mnie o drzwiach otwartych bede wdzieczna
Witajcie wieczorowi italianisci!Ja tez jestem na tym kierunku na UW.Niesamowicie sie ciesze,ze jest tyle osob,ktore podobnie jak ja maja bzika na punkcie tego wyjatkowego kraju i jego kultury:)Juz niedlugo poczatek roku..Musze sie pezyznac,ze jestem bardzo podekscytowana,ale jednoczesnie oboawiam sie nieznanego..Zorro,przeczytalam wszystkie twoje wpisy i chcialabym cie poznac jeszcze przed rozpoczeciem zajec:)Mamy podobne obawy co do spraw organizacyjnych;)Moje gg to:!714189 Italianisci laczcie sie!Juz niedlugo zaczna sie studia...:)
Jeszcze raz podaje swoje [gg] :)
Temat przeniesiony do archwium.