Studia w Mediolanie

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao a tutti
Cerco "diperatamente" la gente che vive e studia a Milano,sapete aiutarmi?
Vorrei qche informazione...qualcuno di voi magari studia Polidesign?Vorrei inscivermi li,ma è sempre meglio chiedere consigli da qcuno che ha già studiato li.
Grazie mille
"disperatamente" :)
ma tu parli il polacco?http://www.wloski.ang.pl/SZUKAM_KOLEZANEK_W_OKOLICACH_MEDIOLANU_I_TURYNU_7518.html
qui trovi il numero di gg di due ragazze che vivono ad Asti
[email] [email] ecco le email delle 2 ragazze che studiano da ottobre a Milano, mettiti in contatto con loro, se ti va
[email] [gg]
Dzieki ci piekne.Sei un tesoro.
No pewnie ze mowie po polsku,ale jak pisalam po polsku to nikt nie odpisywal:)
non ci sono problemi, ma tu di dove sei?
Jestem ze Szczecina,ale od 4lat mieszkam w Mediolanie,studiuje tu jezyki obce,ale od wrzesnia chcialabym zmienic kierunek i dlatego poszukuje osob ktore moze studiuja albo studiowaly na Politechnice w Milano
jesli nikt ci wczesniej nie odpisal, to z pewnoscia tylko dlatego, ze w danym momencie nie bylo nikogo z Mediolanu, po przegladaj sabie tematy z archiwum, te osoby coi ci pisalam wyjechaly tam z Sokratesa
Pewnie i masz racje.A co do archiwum to wlasnie je przegladam.Dziekuje Ci jeszcze raz za pomoc i czas.
Mam nadzieje ze kogos znajde...:)
heh...mam tylko nadzieję, że ktoś mi odpisze... :) ja tez chciałabym studiowac w Mediolanie :(, ale nawet nie wiem jak mam sie do tego zabrać??? Naprawde!!! nie wiem nic, jakie sa tam uczelnie?, jakie kierunki??, czy trudno sie jest dostac?? Jezeli ktokolwiek moze mi pomoc bardzo prosze o odpowiedz... [gg] , e-mail: [email]
Witam:) A więc w przyszłym roku zdaję maturę , bardzo chciałabym wyjechać na studia do Włoch , zupełnie nie wiem jak do tego podejść , była bym wdzięczna osobie ,która napisałaby mi od czego powinnam zacząć , co mi jest potrzebne i jak to wszystko załatwić.. pozdrawiam i prosze o kontakt!
mail [email]
gangsta-pati, wiesz studia w Mediolanie są na niskim poziomie. Moim zdaniem najlepiej wybrać się jest się na Cambridge lub Oxford:
https://www.ang.pl/Getting_into_Cambridge_and_Oxford_38325.html
czy ktoś wie ile min kosztują takie studia?jest jakieś dofinansowanie czy coś w tym stylu?
Ciao! Non so il polacco quindi ti scrivo in italiano e in inglese :P
Se ti interessa io studio marketing all'Università Bicocca di Milano ed ho un compagno di corso di Varsavia... se vuoi maggiori informazioni per l'alloggio, ecc, posso metterti in contatto con lui!

Hi! I don't know polish, so I'm writing in italian and english :P
I study marketing at Bicocca University of Milan and I have a schoolmate whom is from Warsaw, so if you are interested to know more informations about flats, cost of living in Milan, and so on, I can keep you in touch with him!
If you want some infos you can email me at marco.ciccone @ gmail.com

(without spaces between the "@")

;)

Bye, Marco
LOOOOOOL

I just saw that this thread was from 2006... I'm an idiot :D
Temat przeniesiony do archwium.