Erasmus-TURYN zima 2006

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Czy jest ktosik wybierający się do Turynu(universita degli studi di torino) w pażdzierniku?A jeszcze lepiej czy jest ktoś kto juz tam był??Jak wygląda sprawa mieszkań,akademików?Ktoś miał kontakt z opieszałością Sportello Casa?Czy to w ogóle działa?
czesc sono giacomo da Torino, do you speak italian?? will be polish erasmus in torino in the future?? when?? pa pa
ja jade do turynu ale do pracy wlasnie tez chsialabym zlapac kogos kto mieszka wtym miescie i chcialby podzielic sie swoimo uwagami bede wdzieczna
Zdaje się że nikogo tam nie ma,czy jak?NO jedzie tam ktoś czy nieee??
infermiera jatez jade w tamte strony do miasta Tina ponoc 60 km za tyrynem ale na mapie nie ma tej miejcowosci nie wiem czy to jakas dziura zabita dechami na mapie internetowej nie mozna tez zlokalizowac wiec troche jestem zaniepokojona moze ktos zna to miejsce i ta znac
szukam ludzi miaeszkajacych w turynie i okolicach gdyż przyjechałem niedawno do Lanzo tj jakieś 30 km od turynu i nikogo nie znam. prosze o kontakt [email]
czesc jestem z turinye ofiarowac odwiedziny torino
pa pa i'm learning polish :)
quando sarete a Torino per erasmus.. ho un disperato bisogno d'aiuto:(
giociamo może znasz jakis polaków w turynie w wieku ok 20 lat?nie znam nikogo z chęcią bym poszedł na una birra:D
czesc jashua sorry i don't speak polish nie movie po polsku, only a bit english and italy but i would like yo learn polish so i have to speak about us in Torino, when we can possible to meet??? pa pa dzenkuie
giacomo give me your e-mail or something. I a little speak English and Io studio Italiano un mese:) Conosci qualcuno polacci in Torino? I'm weaiting for your answer:) ciao
czesc no sorry i don't know nobody ob poland people in Turin but i would like to know, specially girl :D because i had got a girl friend from Krakow!! ok i give you my mail contact me! [email] do you know if for erasmus we will go in Torino?? when?? but you are actually in Torino?? where?? pa pa pozdrowenia
Ciao! Mi chiamo Dario sono polaco, abito 30 km vicino Torino in paese Lanzo Torinese. Abito qui un mese e io studio questa bella lingua un mese, skusa per gli errori:) Io ho 19 anni e in questo anno ho passato l'esame di maturita:) Vuoglio andato in corso lingua Italiana pero non ho dove posso trovare questo corso.Tu non sai, dove e questa scuola o corso dove io posso studiare lingua italiana? Scrivi qualcosa:) Io non conosco nessuno qui. ciao!
non posso mandare messaggi da tuo e-mail non lo so perche:/ give mi some different contact: skyp or something else:) ciao
czesc ti do il mio numero [gg] ma veramente sei da solo qua a Torino, non conosci nessun polacco/a??? pozdrawiam
questo e mio numero [gg]
moze zamiast .if na koncu adresu mailowego wpisze .it
Jokob chyba zrobil literowke ;)
allora welcome to Torino
czesc, mieszkam w turynie, i bylem w krakowie na wakacje, i dlatego troche mowie po polsku.jochem polke, i chce mowic po polsku, ale tutaj nie mam okazje bo tu nikt nie mowi po polsku.jesli jest polka ktura bedzie tutaj, w turynie, od sierpnia ...prosze napisz....rnmoj mail jest [email] bedziemy razem na piwo...i gotujemy spaghetti...i rozmawiamy po poslu i powlosku ;) italian buzka ;)
Proszę czy jest ktos kto był albo jest w Turynie na erasmusie?? Mój numer [gg] . Proszę o kontakt.
Czesc własnie zakwalifikowalam się na wyjazd z Erasmusem do Turynu ( Wydział Prawa i Administracji UŁ)Czy ktoś mogłby przybliżyć mi trochę jak wyglądają tam studia czy jest możliwość zdawania egzaminów po angielsku itd. Ile kosztuje zakwaterowanie tak około. Byłabym bardzo wdzięczna.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Życie, praca, nauka