Erasmus Perugia 08/09 Kto sie wybiera?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Szukam ludzi którzy wybieraja sie od października do Perugi na Erasmusa.Napewno każdy kto sie tam wybiera bedzie mial tysiace rzeczy do zalatwienia, dlatego dobrze byloby sie podzielić doświadczeniem i mieć jakiś kontakt z innymi.Jak by co mój [email] [gg]
Ja jestem ex erasmuska i obecnie juz "normalna" studentka uniwersytetu w Perugii.
ja sie wybieram na erazmusa do perugii, na jaki wydział jedziesz?
ja jade do Perugi na Erasmusa, ale na semestr letni :) jakby coś ktoś, a szczególnie jadący w tym samym terminie to 2312955 :)
Hej Wybieram sie na cały rok, na medycyne , ale mam nadzieje ze nie bede sie przemęczał bo nie poto jest Erasmus żeby sie uczyć:D A jak by co mam nadzieje ze słowo klucz: "Sono Erasmo" pozwoli zaliczyc mi wszystkie egzamy
A wy na co sie wybiracie??Bedziecie mieszkać w akademiku czy w mieszkaniu?
ja wybieram sie na ekonomię na semestr zimowy, mam zamiar mieszkać w akademiku. też mam nadzieje ze erazmusi mają nieco łatwiej na zaliczenie przedmiotów....
O ekonomia, gratuluję.
Mysle ze po pół roku pobytu w Perugi bedziemy mieli juz ogarniete co i jak, wiec Mila jak przyjedziesz napewno Ci pomożemy:)
ja wybieram sie na semestr zimowy od wrzesnia, czyli zaczynam razem z wami:) ale dzięki za chęć oferowania pomocy:)
Czy ktoś może wie czy na uczelni w Peugi Dodatkowe zajecia sportowe na uczelni sa platne czy bezpłatne jak w polsce??I wogole jakie zajecia sportowe tam sa??
http://www-b.unipg.it/ricerca/wwwnew/erasmus_sports.htm tu jest coś o sporcie w perugii
hej, ja tez jade na caly rok do Perugii na medycyne na 4 rok z AMG , jak tam ci ida przygotowania? masz juz mieszkanie czy moze zalatwiasz akademik? czy odpisuja Ci na maile, bo ja juz wyslalam chyba 3, zeby napisali czy dotarly do nich dokumenty i nic;P;P jak cos moj mail [email]
Witam Ja chce na 100% w akademiku bo tam jest klimat. Mieszkanie odpada chyba ze bede zmuszony.Ze nie odpisuja to sie nie przejmuj to sa włochy:P a zreszta do 30 czerwca dokumenty do niech spływaja.Do tego czasu napewno ich nawet nie rusza bo nie wiedza ile maja podań o akademiki.Jeśli Ci nie odpowaidaja na maile to wysylaj je przez swoją polska koordynatorke(tak przynajmniej moja mi kazala, bo podobno od studentów nie zawsze czytaja)

Tez wybieram sie na 4 rok na medycyne ale bede robił wiekszość przedmiotów z 6 roku.

Dostalem dzis maila od mojej koordynatorki i niestety w tym roku stypendium na miesiac wynosi 270e a nie 300jak poprzednio:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Mam do was pytanie zalapaliscie sie na EILC czy moze tez sie spozniliscie z terminem tak jak ja.???
mi też nikt nie odpowiada, ale to u nich chyba normalne
Moze ktos bedzie w akademiku via innamorati :)Zapraszam pokoj 89 pawilon D sluze z moja wspollokatorka pomoca :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie