studia polonijne

Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna
hej mozesz zawsze zapisać się na studia w Rzymie, bo zajęcia są co 2 miesiące (co drugi miesiąc jest e-learning). Wykłady są po polsku. w ten weekend tzn 16-18 jest drugi zjazd. wejdz na strone www.studiapolonijne.pl i poczytaj sobie o tej uczelni
a tobie rozumiem odpalaja jakas dole za to naganiane ludzi? ;)
.
w Mediolanie od czerwca ewspa otwiera licencjat z administracji europejskiej jeśli Cię to interesuje. Napisz do nich [email]
a jak to jest z tą administracją? będzie też w Rzymie? Bo do Mediolanu mi daleko.....
ponoć od czerwca tego roku. wejdz na ich strony i poczytaj:) www.ewspa.edu.pl
ja studiuję u nich w Rzymie polecam pa
Czesc Rodacy!Czy ktos z Was studiuje pedagogike przy Ottaviano w Rzymie?Ja chcialabym rozpoczac w tym roku studia,ale nie znam nikogo kto tam studiuje,wiec nie wiem tak wlasciwie nic o taj Uczelni.Bardzo prosze o informacje na ten temat!Pozdrawiam serdecznie!
Haj ja mam takie pytanko studia plonijne to są tylko z kierunku prawa i administracji czy są jeszcze jakies inne?
mam pytanko ta uczelnia to tylko w rzymie? interesuje mnie pedagogika ale bliżej Catanii...
Z tego co wiem ,to jest jeszcze pedagogika,informatyka i filologia angielska przy Ottaviano w Rzymie.
ale oni zrezygnowali ...moja koleżanka zapisała się do nich i mieli ruszyć tej wiosny ale teraz oddali jej dokumenty i guzik ze studiów, przepisala sie do ewspa bo oni już ruszyli z kierunkami
Czy ktos z Was wie jakie sa przedmioty na administracji?Trudny jest ten kierunek?Pozdrawiam!
a są bliżej sycylii? w Catanii może?
Jak sadzicie, czy po tychstudiach na prawie w Rzymie jest szansa na znalezienie pracy w Rzymie?
Masz jakieś wątpliwości ? Rzymianie przecież doczekać się nie mogą, żeby zatrudniać polskich prawników :-). Z otwartymi ramionami czekają i z dziesiątkami, co ja mówię, z setkami miejsc pracy. Marzeniem każdej szanującej się włoskiej kancelarii jest mieć aplikanta z polskim obywatelstwem. Naprawdę nigdzie o tym nie słyszałaś i nie czytałaś ?
Witaj jak masz na imię? kolezanko pozdrawiam olka
Eliza to TY? pozdrawiam olka
chcesz znać szczególy? napisz [email] pozdrawiam olka
Chcialabym uczyc sie w rzymie, czytalam o wyzszej szkole prawa... mam nadzieje ze mi sie uda, mòj polski nie jest ottymalny..
>dajcie już spokój z tą krypciochą.

Dokładnie!!!
I to pod 5 różnymmi nickami - Marika1982, fanciulla1982, annaxxx, pietrka i nick męski Krzysiek2008
znowu to głupkowate "ehehh"
Krzysiek2008 to kolejny, piąty z kolei nick tej samej osoby
Zdecyduj się czy jesteś Marika1982, fanciulla1982, annaxxx, pietrka czy Krzysiek2008?
I skończ z tą nachalną reklamą tej nędznej szkółki!!!
Sama tam będziesz studiować, bo sama sobie odpisujesz pod kilkoma żeńskimi i męskimi nickami.
Barbara i co zapisałaś się? pozdr
Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna

« 

Solo italiano