Erasmus, Palermo

Temat przeniesiony do archwium.
Hej :)
W pażdzierniku wybieram się na Erasmusa do Palermo. Wacham się, czy starać się o pokój w akademiku, czy wynająć mieszkanie. Chciałabym też wiedzieć, czy są w ogóle szanse, żeby znaleźć jakąś dorywczą pracę tam na miejscu? Będę wdzięczna za wszelkie informacje :) I jakby tak ktoś zechciał rozwiać moje wątpliwości co do tego, że Palermo jest takie strasznie niebezpieczne, to było by miło :) co prawda jestem zdecydowana na wyjazd i ciężko będzie mnie zniechęcić, ale jestem po prostu ciekawa... Dużo osób wypowiada się na ten temat, i każdy mówi co innego :P
Hej :-)
Napisz do mnie meila to odpowiem na twoje pytania, adres w moim profilu.
Hej!!Bylam na Erasmusie w Palermo, i bylo bardzo fajnie.Napisz mi na priv to opowiem Ci wiecej , moj e-mail: [email]
hej :) również wybieram się do Palermo od października. Chciałabym się dowiedzieć, czy trudno jest znaleźć tam pracę, również osobom z niewielką znajomością włoskiego (do których, mam nadzieję, będę się już podówczas zaliczać, jak na razie to raczej nieznajomość ;)), tak, by dało radę się utrzymać podczas pobytu. Doradzacie starać się o miejsce w akademiku (słyszałam, że obcokrajowcom bardzo trudno je dostać) czy raczej szukać mieszkania do wynajęcia? Będę bardzo wdzięczna za Wasze sugestie :)
hej,podaj mi emial to napisze Ci wszystko:) email: [email]
Hej Kasia

a jak Ci idzie wysyłanie dokumentów??? Nie wiem jak jest u Ciebie na uczelni, ale ja potrzebuję od nich potwierdzenie, że dostali dokumenty, żeby podpisać umowę... Wysłałam ponad miesiąc temu i nic a BWZ czeka... Na razie odezwały się do mnie tylko ESN i ETU, które obiecały się zorientować w sytuacji, ale jak na razie milczą...
moj adres [email] odezwij sie prosze dotyczy to wyjazdu do palermo
Czy ktoś wybiera się może do Palermo na erasmusa na semestr letni? Proszę o kontakt na mojego emaila [email] lub na nr [gg] :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie