KURS WE FLORENCJI

Temat przeniesiony do archwium.
hEJ!!MAM PYTANIE,CZY KTOS Z WAS BYL NA KURSIE WLOSKIEGO WE FLORENCJI?
JA ZAMIERZAM JECHAC W LIPCU TEGO ROKU NA 3TYGODNIE,ZEBY PODSZKOLIC JEZYK,
MYSLE NAD TYMI KURSAMI ->
[email]
(wyglada wporzadku,przeslali mi katalog z dokladnym opisem kursow.)

NAPISZCIE CO O TYM SADZICIE,A MOZE KTOS BYL WLASNIE Z TEGO BIURA??
POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZI!!:)
Ciao!

Uczyłem się włoskiego we Florencji, ale nie w tej szkole, o której wspominasz. Moim zdaniem lepiej załatwić coś samemu - po co płacić pośrednikom. Osobiście polecam szkołe Il globo www.ilglobo.it, co prawda byłem tam kilka lat temu, ale sądząc po obejrzeniu aktualnej strony internetowej powinno byc bez zmian na gorsze.
Pamiętaj jednak, że Florencja jest jednym z drozszych miast w Italii i jesli nie chcesz wydawac zbyt wiele lepiej wybrać się do Perugii, Sieny czy do innych miast. Gorzej pewnie nie bedzie ale na pewno taniej.

Ponadto oprócz ceny samego kursu zwróc uwagę na zakwaterowanie jakie oferują - większość szkół dysponuje namiarami na róznego rodzaju zakwaterowania.
Jak macie chwilke czasu, to rzuccie okiem na moja strone: www.vivaitalia.altervista.org.
pozdrawiam!
A ja sie uczyłam w Istituto Parola. Bardzo polecam!!
Ciao!
Jesli chodzi o szkole 'Il Globo' we Florencji, to uczylam sie tam w padzierniku 2006. Polecam, jesli ktos jest na nizszych poziomach, bo niestety szkola jest mala & wyzszych poziomow praktycznie brak.
Zlozcie papiery do Instytut Wloskiego, to Wam sie stypendium trafi :)
Karolka 77, możesz powiedzieć coś więcej o Istituto Parola??? Ja jadę tam już w sobotę i jestem ciekawa jak będzie :) Jak rozumiem jesteś zadowolona z kursu?
sluchajcie..a jesli nie znam wloskiego to czy moglabym ic na taki kurs?
z tego, co się orientuję, to większość szkół oferuje kursy na wszystkich poziomach zaawansowania - również dla całkowicie początkujących. Na początku każdego kursu przeprowadzany jest test, na podstawie którego uczestnicy są kwalifikowani do odpowiednich grup. Także możesz się śmiało zapisać! :)
poprosze o blizsze informacje o institucie parola moze mi ktos cos na ten temat powiedziec gdzie sie miesci i kto moze uczeszczac
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę