pomocy!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich , mam 17 lat i zafascynował mnie bardzo język włoski (jak pewnie wszystkich na tym forum ;p). Chcialbym bardzo wyjechać w te wakacje na jakiś kurs do italii ale za bardzo się nie orientuje jak to bedzie wyglądało.
czytalem o bezplatnych kursach organizowanych przez Carritas - to najbardziej by mi odpowiadalo. Jednak moj problem bardziej polega z zakwaterowaniem, poniewaz nie znam nikogo we włoszech. Jeżeli ktoś ma ten sam problem lub wie jak mi pomóc prosze o odpowiedz
pozdrawiam :):):)
Niestety nie znam takich wyjazdów. Aczkolwiek wyjazd na 2 tygodnie jak dobrze poszukasz to koszt 1500 zł total.
Pozdrawiam
Mam pytanie z innej beczki... Czy loguje siÄ™ tu jeszcze Agatka?
Agatkaf!!!!!..jestes?..ona sie tu przemyka niewidzilna ale bywa..wieczorowa pora..Faccia brutta pamietam cie ..ale kiedys byles kobieta?!..ok..nie moj business, zerknij tu za praca http://www.jobrapido.it/?q=treviso zapisz im sie to ci beda oferty jakie sobie zyczysz na maila slac..tzn te nie ciezkie i nie fizyczne heheeh
Ja też Cię pamiętam inf. :)
Dziękuję za pomoc. A o agatkaf pytam bo miło się z nią rozmawia. Ale nie znamy się ;p
ej,hehehe nie jestem infem heheh, ale sie infantylus zapienil po tym wpisie bo szaleje zawsze jak mowia o mnie ze to ja jestem inf..widocznie mam he he talent aktorski do wslizgiwania sie w czyjas skóre heheh Agatkaf potwierdzi me slowa
sądząc po twoich wypowiedziach filozoficzno-egzystencjalnych godnych miana mędrca, to raczej nim jesteś :)))
a jak nim nie jesteś, to zasłużyłeś na miano jego ucznia, albo kontynuatora jego dzieła... :)
jestem kobieta chlopcze i to od urodzenia ,na dodatek dzieciata i z ta sama rasa w domu co Agatkaf..i juz basta,zbastuj
inf to dretwiak
Aaaa, to sorry :) A ile masz lat? :)
masz rację Sette, czasem wieczorową porą się pojawiam, ale za każdym razem coraz rzadziej:-)
cześć Agatka, miło Cię znów widzieć ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia