bezplatny kurs wloskiego w milano / maj

Temat przeniesiony do archwium.
Na poczatek witam wszystkich, jestem tu nowa ale czytuje ta strone juz od dosyc dawna:)Zlosliwych i kasliwych forumowiczow prosilabym bardzo o zachowanie milczenia, gdyz nie po to tu jestem by wdawac sie w zbedne dyskusje i niemile klotnie.
Otoz w maju mam zamiar jechac na bezplatny kurs jezyka wloskiego do Mediolanu, i po pierwsze to szukam towarzystwa miejscowego badz dopiero wyjezdzajacego gdyz bede tam zupelnie sama do czego nie przywyklam :), poza tym moze ktos po przeczytaniu mojego watku rowniez chcialby sie wybrac-w kupie zawsze razniej :) Kurs trwa 2 tygodnie, lacznie 80 h z czego wychodzi po 8 h na dzien bez weekendow z 1h przerwy na lunch, bezplatny dla obcokrajowcow. Potrzebne jest tylko codice fiscale, ktore czytajac w waszych postach wyrabia sie bez problemu. Moze ktos w ogole uczeszczal na tego typu kurs wiec prosilabym o jakies informacje. Ogolnie to chcialbym tam zostac na dluzej, wiec zeby jakos wejsc w tamtejszy klimat mysle zaczac od takiego kursu, co dalej wyjdzie zobaczymy.
Mam nadzieje, ze poznam tu jakies mile i pomocne osoby, ktore potrzymaja na duchu:P Cenne rady i wskazowki mile widziane :)
Aha poza tym moze ktoras z was orientuje sie lokalizacje jakichs fajnych mediolanskich bazarkow :P, z ciuchami, kosmetykami itp. nie samym D&G czlowiek zyje:D
Pozdrawiam.
kiedy chcesz jechac i jak wyglada sprawa z kursem, bo tez nie ukrywam na taka przygode bym sie pisal ??
hejka happy girl!Masz do siebie jakis kontakt?Ja chetnie sie skusze na cos takiego ale wole poza forum z Toba porozmawiac:)
happy girl gdzie jestes???odezwij sie!!!
jestem chetna na taki kurs tylko daj jakies namiary na siebie np gg :)
jestem chetna na taki kurs tylko daj jakies namiary na siebie np gg :)
Najlepiej walić do Milanu lub do Rzymu na uniwerki. Ta sama cena za egzaminy i prace magisterskie co Bari. No ale przynajmniej większa renoma. D
juz jestem!!! :) piszcie na maila [email]
chce wyjechac lub wyleciec 2 maja z warszawy poniewaz kursy zaczynaja sie z poczatku kazdego miesiaca. dzis lub jutro bede miala info czy zaczal sie juz ten kwietniowy. szkoly znalazlam przez wyszukiwarke, numery dalam koledze ktory dzwoniac spytal sie o szczegoly o ktorych juz pisalam.
Kazdego miesiaca?? Czy to znaczy ze np. takze w lipcu? Bo taki termin mi by bardziej odpowiadał. Podasz jakis namiar na stronkę to sobie poczytam?! Dzieki
mozecie podac wiecej info na tamat tego kursu ..tez jestem zaintersowana szczegolnie w lipcu
Pozdrawiam
Czesc,

Jestem wlochem, ale troche mowie po polsku, tylko ze juz mieskam w Mediolanu, wiec powoli strace kontakt z jezykiem, (nie wiem czy dobrze pisze juz). Chcialem zapytac czy ktos jest zainteresowany w TANDEM, to znaczy korepetycje Jezyk za Jezyk?

Dajcie znac na [email]

Dziekuje Bardzo,

Gaetano
Witam, ja rowniez bylabym zainteresowana takim kursem, najlepiej w lipcu lub sierpniu... Czy moglby ktos napisac o tym cos wiecej?
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Witam
Proszę prześlijcie mi jakąś stronkę o tym bezpłatnym kursie oraz wszelkiego rodzaju informacje. Z góry dziękuje
Cześć ja tez byłabym zainteresowana takim kursem w lipcu, wiesz może coś więcej na ten temat???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia