Praca we Włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
Cześc wszystkim. Szukam 4 dziewczyn w wieku 20-25 do pracy w restauracji na południu Włoch. Mile widziana jest znajomość języka włoskiegio (chociaż podstawy). Kontakt: [email]
a czy moglabys napisac w jakim terminie i w jakiej miejscowosci? i czy konieczne jest permesso?
I jak jest z zarobkami i zakwaterowaniem?
czesc Asiu, przeczytalam Twoją oferte pracy, i powiedzmy ze jest nas dwie dziewczyny,szukamy pracy... czy mozesz coś wiecej o niej napisac? w jakiej miejscowości ta praca?, na jakiej posadzie? , ile płatne? , w jakie dni?, jak z zakwaterowaniem? , czy ty tam pracujesz?0lub pracowałaś?... itp, i czy potrzebne jest to permesso? ... pisz asiu pisz! :)) a to moj e-mail: [email]
CZeść. Praca jest w Verzino (okolice Crotone na południu Włoch) w lipcu i sierpniu. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie. Tamtejsza rodzina ma własną restaurację i bar i potrzebuje dziewczyn do pomocy. Minusem jest niski zarobeki praca nielegalna, a duuuużym plusem przemili ludzie z którymi się pracuje (sama to sprawdziłam). Permeso nie jest wymagane. Dobrze jak zna się podstawy jezyka bo łatwiejsze sa początki pracy.
A jest też możliwość pracy dla chłopaka 26lat na kuchni lub coś w tym stylu?
cześć.czy twoja oferta jest jeszcze aktualna?jestem z koleżanką i własnie wtym terminue planujemy wyjechać do włoch.PS pracowaóam w różnych restauracjach za granicą również zatem mam spore doświadczenie.język włoski bardzo słaby postawy.mój adres. [email]
Mam pytanie.Wybieram się na kurs języka wloskiego do Sieny.Poszukuję taniego zakwaterowania.Czy jest ktoś,kto mógłby mi pomóc??Z góry dziękuję za odpowiedz
Cześć niestety szukam osób znających język. Owocnych poszukiwań.
Droga Asiu Jestem zainteresowana Twoją ofertą znam j włoski pracowałam w Italii tylko mam 27 lat jestem uczciwą i pracowitą dziewczyną
[email] 889449161 czekam na odpowiedz
WiolaM
Hej, cześć! Czy oferta jest jeszcze aktualna? Bo pilnie szukam jakiejś pracy we Włoszech na wakacje!!! Znam włoski dosyć dobrze (trzy lata studiów na fil. wloskiej).
Cześć. Napisz do mnie na email [email] i napisz coś więcej o sobie. Dam ci swój numer telefonu to porozmawiamy.
Na południu ta praca asia? szkoda:( ja jestem na północy :(
CZeść. Praca jest na południu Włoch, niedaleko Crotone. Są tam sami Włosi więc łatwo opanowuje się język. Wszyscy mili i sympatyczni, nikt nie śmieje się gdy początkujący kaleczą język.
czy ta praca nadal jest aktualna?rok temu pracowałam w okolicach Crotone i w te wakacje też bym tam wróciła, włoski znam na tyle żeby sie z porozumiec z innmymi
Mogłabys cos wiecej napisac o tej pracy jesli jest jeszcze aktualna. Jestem studentką I roku italianistyki więc język mam opanowany w stopniu dość dobrym, a bardzo zależy mi na wyjeździe do Włoch w te wakacje. Myśle że byłoby nas 2 :) Z góry dziękuje za odpowiedź.
Cześć!
Chcę zapytać czy Twoja oferta jest nadal aktualna??
Jestem nią zainteresowana. W zeszłym roku i dwa lata temu pracowałam we Wloszech na Ischii(głownie hotele i rest) totez znam troche włoskiego ( w stopniu komunikatywnym)W tym roku też chętnie bym popracowała w tym kraju.
Jestem studentką 3 roku, osoba pracowitą i szybko sie uczę.
Jeśli nadal sukasz kogos to proszę o kilka info na temat tej pracy.

[email]
[gg]
hej! czy ta praca dalej aktualna? bardzo zalezy mi na wyjezdzie do wloch w te wakacje. w przyszlym roku jade na stypendium do perugii, wloski znam teoretycznie, dlatego chciala bym go w koncu wykozystac i rozgadac sie. jesli dalej kogos szukasz odezwij sie
[gg]
Cześc Dziewczyny. Piszcie na mój e-mail: [email] Tam będzie więcej informacji. Mam jeszcze 2 wolne miejsca
hej Asia!bylabym zainteresowana Twoja propozycja jak i rowniez moja kolezanka. jest nadal aktualna? obydwie studiujemy wloski na Uj, jestesmy na II roku i bardzo chcialybysmy pojechac na wakacje do Wloch! moj nr [gg] , i mail [email] jesli nadal szukasz dziewczyn do pracy to daj mi znac, dzieki
pozdrawiam
podalam zly adres e-mail,powinien byc taki [email]
ile moze pracować student we włoszech bez papierów i jakie dokumenty załatwic ???? bardzo mi zalezy na odpowiedzi
Cześć strasznie zalezmy mi na pracy we Włoszech w te wakacje, jakby ktoś miał jakąs oferte, prosze piszcie : [email] Włoskiego ucze sie juz 3 lata. pozdrawiam Kaśka
ODPOWIEDZCIE NA TO PYTANKO BO WAŻNE
czesc natalka. postaram ci udzielic kilku informacji. a wiec wydaje mi sie ze bez papierow to nie mmozna pracowac no chyba ze masz na mysli nielgalna prace to mozesz pracowac ile tylko chcesz ale to troszke ryzykowne. z tego co wiem to we wloszech bez permessa mozna przebywac ok 3 mcy, jako turysta ( nie wiem czy ta wiadomosc jest jeszcze aktualna ) oczywiscie mozesz posiedziec dluzej jesli nie masz zadnej pieczatki w paszporcie z data wjazdu do tego kraju. jesli jednak twoj pracodawca chce cie zatrudnic legalnie to sprawa jest troszke bardziej skomplikowana bo bedzie trzeba troszke poczekac na dokumenty. Moj pracodawca np. zatrudnia teraz legalnie jedna polke do restauracj, i robi jakies przekrety zeby ja zatrudnic jako tlumacza pol-wlosk dla polskich wycieczek. Nic dokladnie nie moge ci teraz powiedziec ale jesli chcesz to dam ci pewna odpowiedz na ten temat jutro wieczorem... ;) Pa
dziekuje ..... ale nie liczy sie to że jestem studentką....? podobno studenci mają jakąś taryfe ulgową jeżeli chodzi o prace
jesli jestes studentka jakiegos uniwersytetu wloskiego, to ok, mozesz pracowac 20 godz. tygodniowo. Nie wiem ile razy o tym pisalam. Jesli studiujesz w Polsce to zapomnij o legalnej pracy we wloszech. Status studenta nic nie daje.
Witam!!! Czy ta praca jest jeszcze aktualna???Jestem studentką italianistyki,język nie stanowiłby problemu jednak miałabym kilka pytań.
Cześć. Praca jest już nieaktualna. Życzę owocnych dalszych poszukiwań.
Ciao Milagros! jestes na polnocy? Hmm... ale tez szukasz pracy- i to na poludniu? Hmm... bo ja szukam wlasnie na polnocy i chcialam zapytac o jakiekolwiek informacje... (zbiory owocow, sprzatanie, cokolwiek!) Jesli mozemy sie jakkolwiek porozumiec, moj adres: [email] POWODZENIA! -wszystkim:-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe