praca na wakacje,prosze o info!!

Temat przeniesiony do archwium.
hej,jestem tu pierwszy raz i stronka jest swietna. Bardzo prosze was o jakies informacje na temat mozliwosci przy we włoszech w najblizsze wakacje. dokładnie chodzi mi o prace dla ratownika wodnego, czy łatwo jest dostac taka prace? gdzie mozna znlaezc jakies oferty? czy język trzeba znać bardzo dobrze czy wystarczą podstawy? aha i czy jesli sie pojedzie "w ciemno" to mozna samemu ze srednia znajomoscia jezyka znalezc sobie prace?? i gdzie najlepiej szukac?? oprócz ratownika interesowałaby mnie jeszcze jakas praca dla dziewczyny, napiszcie kogo najbardziej poszukuja (oprócz opiekunki ). prosze o odpowiedzi i dziekuje bardzo ,czekam z niecierpliwościa bo bardzo bym chciała wyjechac w wakacje :) pozdrawiam pa jesli ktos chce to moze pisac na [email]
szukam pracy. mam 29 lat. chcialabym podjac prace e wloszech jako sprzataczka lub przy zbiorach. prosze pomozcie mi. prosze o uczciwe oferty.bo iadomo jakie czasy mamy. [email]
Rząd Włoski poszedl nam na ręke i ułatwił nam wyjazd do pracy do włoch. Problem jest taki, ze zeby dostac pozwolenie na prace trzeba sie najpierw dogadac z pracodawcą i jezeli ten wyrazi chec przyjecia do pracy wtedy dostaje sie to owe pozwolenie. Problem jest taki taki ze nie moge znaleźć nigdzie kontaktu z plantatorami albo winnicami. Czyktoś coś wie. Prosze o info.
nie mam dużego doświadczenia...ale uważam że przy pracy w rolnictwie nie trzeba mieć pozwolenia...byłem dwa razy na pomidorach i nikt słowem nie wspominał o pozwoleniu...
witaj. no ja tez bym na te pomidory pojechala, ale nie znam zadnych plantatorow. jak mozesz to podaj mi ich namiar. [email] a moze ktos zna jeszcze jakis plantatorow ktorzy oferuja prace. pozdrawiam
Ja też bym prosił o info o ile to możliwe:)
[email]
Wybaczcie,ale to za późno ...tam miejsca obstalowane są już od dwóch miesięcy:(
a moze iesz cos o innej pracy we wloszech, moge sprzatac naet ulice;) lub opiekoac sie osobami starszymi. odpisz. pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa