przeloty wlosko-polskie

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialam zapytac czy ktos z was korzystal z przelotow tanich z Wloch do Polski i z Polski do Wloch i moglby mi cos polecic. Mnie interesuje wylot z Bolognii do W-wy i z powrotem na sierpien... i zupelnie nie wiem od czego zaczac...
Witam.
Wiem ze do i z Boloni lata tylko ten przewoźnik
http://www19.centralwings.com
bo ja też szuakm lotów właśnie do boloni.
Wizz lata ale Milano lb Roma,a właśnie centralings do boloni.
Tak sie sklada,z e juz znalazlam ospowiedni samolot Bologna-Wwa. Bedzie mnie to kosztowalo 167€ w obie strony. Jeszcze nie wiem tylko jak nazywaja sie te linie lotnicze. Napisze popoludniu, bo popoludniu bede miala juz bilety. Awiec 14 sierpnia lece do Polski!!! W moje urodziny!!! Co za radosc ;-))))
Linia lotnicza Wizzair lata Polska- Italia.
www.wizzair.pl
Maja loty : Katowice- Milano -Bergamo (Orio al Serio)
Katowice :Roma (Campino)
Dojazdy do lotniska sa latwe- sa specjalne autobusy, np. z dworca glownego w Mediolanie, ktore odjezdzaja co 30 minut, a bilet ok. 5-6 €.
Moja rodzina korzystala juz kilka razy z tej linni i jestesmy bardzo zadowoleni- nie przejmuj sie odlegloscia!!! My mamy do pokonania ok. 190 km by dojechac na lotnisko!!!
Szukaj oferty dla siebie pod tym adresem ktory ci podalam. Nie zwlekaj z decyzja rezerwacji!
Pozdrawiam
EWA
A jakie firmy leca z Katowic do Bolonii??? Mam nadzieje,ze są,ale jakos nie umiem znalezc.... Juz szukalam na wizzair, centralwings ale nic ...Albo zle szukalam.
ciao to chyba zle szukalas bo centralwings lata
poszukaj jeszcze, ja przed chwila sprawdzalam
Tez teraz sprawdzalam jeszcze raz, w tym okienku po lewej stronie u góry. I wybralam wylot z Katowic, a miejsce przylotu byl Bonn i jeszcze jakies dwa inne,ale nie ma Bologni... :( Jedynie z Krakowa do Bologni,ale do Krakowa mam za daleko....
ja kupilam bilet z www.skyeurope.com co prawda do mediolanu, ale z tego co wiem, to do bolonii tez lataja
Mi chodzi konkretnie o samoloty z KATOWIC do BOLONII . Wie ktos kto organizuje takie loty???
Lece 4 wrzesnia centralwingsem z Bolonii do Krakowa. Ile moze maxymalnie wazyc moja walizka???
chyba 20 kg.o ile nie 15 kg.
a na dowodzie przelece?czy paszport trzeba?
jesli masz nowy dowod osobisty to mozesz leciec bez problemow; jesli nie, musisz zabrac ze soba paszport
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa