polska tv we Wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna
Ach i jeszcze Postepay
Franci, dzieki, zajrze na Wasze stronki. Dopiero teraz moglam zerknac na forum.

Deelay - Rzymianko - gdzie jestes, co robisz? Bardzo ogolne pytania, wiem, ale jesli mozesz, odpowiedz. Ja tu mieszkam, pracuje, mam dwojke maluchow - to tak w skrocie. Bywalam czesto na forum "Polacca e italiano" ale ostatnio nie wyrabiam.
FRANCI, sprawdzilam wczoraj wieczorem: rzeczywiscie Sky nie daje ani jednego polskiego kanalu. Ba, nie wiedziec czemu, nie masz dostepu do tych tysiecy niekodowanych kanalow (arabskich, chinskich, niemieckich itp. itd.), ktore mozna ogladac z dekoderow Cyfry czy Polsatu. Dziwne...

OTA, jestem w biurze.:) Mieszkam tu od troche ponad 2 miesiecy, pracuje, kocham, dzieci nie mam - tak w skrocie.:)

Pozdrawiam,
Dee
FRANCI, pare godzin temu napisalam do ciebie posta na "polskiej tv...". Ustosunkujesz sie?:)
Baci,
Dee
Ze Sky jest tak,ze musisz przyjac ich opcje...czyli tyle kanalòw ile zechca udostepnic tyle masz....jak ci cos wylacza to tez tak zostaje...warto czytac kontrakt ,ktòry sie z nimi podpisuje...còz..mòj maz odradza wszystkim.
Wiele osòb dostalo dekoder do domu, czy tego chceili czy nie...kto obrotny - nie przyjal, kto nie wiedzial co jest grane...zostal abonatem SKy a potem przychodza do nas i zala sie...ale zawsze mozna im wymòwic, wiem,ze jest jakis adwokat , ktòry sie tym zajmuje.
A wiecie ,ze w TVN leci nowy serial "Magda M" z Brodzik...mòwia ,ze to taka polska Ally MCBeel, zanosi sie na fajny...
Zadzwoncie do nas najlepiej i pogadajcie z moim mezem , on wam lepiej wszystko wyjasni niz ja...humanistka:)
Pozdrawiam
hej
SKY na 100%nie ma polskich programow, ja mam Cyfre Plus i bez problemu tu odbiera, sa wszystkie polskie kanaly, polecam!
Witam.Chcialam sie dowiedzic gdzie moge kupic karte Polsatu? zakodowali te programy,Pomozcie.
Hallo! jak odbierasz ,skad masz karte.Pozdrawiam.
a ja kupilam dekoder od franci i chwale sobie.........mowi prawde!
Lolli! masz tez Polsat? ,bo cyfra niema polstu.
nie posatu nie mam bo jest na platformie polsatu, ale mam na innym wloskim dekoderze, ogolnie dekoderow u mnie w domu do wyboru do koloru: cyfra, sky, i wloski ktory kupilismy na samym poczatku, wariactwo!
lolli.mozesz do mnie napisac oto moj e mail [email] twojej pomocy.
Franci napisalam e mali na adres twojego sklepu ale nie mam odpowiedzi? Czekam na e mail.pozdrawiam
Witam Weba mozesz do mnie napisac E mail,mam jedno [email]
Franci mozesz mi powiedziec czy na karcie Cam Dragon sa programy polskiej TV publicznej tzn, TVP1 TVP2 i ile kosztuje ta karta u Was w sklepie? Na Waszych stronach internetowych nie znalazlam tej karty:( Jakie programy mozna w ogole odbierac z ta karta? Czy tylko polskie czy inne tez? Czy jest jakis zamienik dla carty cyfry +? Jesli mozesz to odpisz mi na maila: [email] Jesli mam dekoder NOKIA z dwoma kieszeniami smart card1 i smart card2 to bedzie OKI?
i jeszcze jedno czy macie tez karte na SKY? Jaka to trzeba i za ile kupic? Rozumiem, ze wowczas nie trzeba placic abonamentow?
sluchajcie ja mam sky i z polskich progamow mam polonie,polonie1 tele5, kultura i jakis muzyczny samo badziewie ale nic nie dokupowalam po prostu to jest przy sky tylko trzeba ustawic
Tylko dekoder Common Interface i CAM Dragon??? A nie jest przypadkiem potrzebna do tego jakaś karta (do CAM Dragon)??? I jak to trzeba zaprogramować (jak wiesz jakiś sklep z zaprogramowanymi CAM Dragonami to napisz). A gdzie Ty kupiłaś, Franci??????
Z góry dzieki
SKY jest ok, ale jesli chcesz ogladac DOBRE polskie programy, to zapomnij. No, chyba ze te smęty na TV Polonia!Jedyne co naprawde wedlug mnie da sie ogladac to teleexpress i wiadomosci. Tak więc Sky ma w ofercie Tv Polonia, innych nie znalazlam. Jestem uzalezniona od tvn-u, od przyszlego miesiaca rezygnujemy ze sky i zakladamy cyfra+. Ja bede miala swoje ulubione polskie programy, a moj chlopak abonament sportowy i oczywiscie podstawowe wloskie kanaly. A wszystko to duzo taniej niz w tv sky:)
A ja kiedyś wynajmowałam mieszkanie, w którym nie było ani Sky ani żadnego dekodera, a mimo to telewizor odbierał jeden polski program - TV 4. Jak to było możliwe?
Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna