PRACA,MIESZKANIE W CASSINO

Temat przeniesiony do archwium.
PONAWIAM PROŚBE O JAKIEKOLWIEK INFORMACJE-SZUKAM MIESZKANIA DO WYNAJĘCIA W CASSINO LUB JEGO OKOLICACH,W ZAMIAN MOGE ZAŁATWIC PRACE DLA KIEROWCÓW KAT.C
witaj szymcio. czyzbys znalazl inna prace w innym miescie? ja nadal tkwie w polsce, wiec ci pomoc nie moge. zycze ci powodzenia. i napisz co u ciebie/
czesc Szymcio jakiś czas temu pytałem na forum o prace dla kierowcy ale nic z tego nie wyszło.W poszukiwaniu mieszkania nie mogę Ci pomóc bo jestem w Polsce ale gdybyś potrzebował kierowcy to jestem chetny.Już pracowałem w okolicach Neapolu i raczej tam mam paru znajomych.Cassino leży nieco wyżej.pozdrawiam Mam 32lata jak by była praca to podam maila.
skubiszm podaj jakis adres meilowy
Marzenka jak to pisze szukajcie a znajdziecie.Ja wlasnie znalazłem prace ale mamproblemy ze znalezieniem mieszkania,nie rozpisuje sie o konkretach bo to forum jest zbyt oficialne a ludzie lubia tworzyc nieprawdziwe historie,wiec lepiej byc w cieniu.Pozdrawiam.
szymcio przysiadz sie czasem do drugiego stolika.porozmawiamy, wypijemy kawke. widze ze jest z ciebie dobry czlowiek.pozdrawiam.
Szymcio to moj adres [email] pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa