ciao!

Temat przeniesiony do archwium.
ciao! pozdrawiam wszystkich z Milano!
CZEŚĆ
CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY W MILANO JEST CIĘŻKO O PRACE,JA PRACOWAŁAM W PALERMO I TAM JEST BIEDNIE,OBECNI SZUKAM PRACY JAK BYŚ COŚ WIEDZIAŁA TO NAPISZ,POZDRAWIAM.
czy jest ciezko?zalezy w jakim sektorze chcialabys pracowac?
witaj karola!jestes z milano?
jezeli chodzi o bary, restauracje, typ call center... z taka praca nie ma wiekszego problemu, napisz mi co Cie konkretnie interesuje..pozdrawiam
pewnie!
ja rowniez!!dlaczego predzej sie nie spotkalysmy na forum?milano gdzie jesli moge spytac?
corvetto...a Ty?
podam ci moj numer kontaktowy..bo teraz jestem w pracy i nie moge rozmawiac ok?
okolice san donato-mediglia(mombretto)

[email]
[email] odezwij sie ..pozdrawiam
hej dziewczyny, Dagmara pisala juz do Kaski, ze w niedziele organizujemy kolejne spotkanie.. macie ochote sie przylaczyc??
Zuza wlasnie mialam do Ciebie pisac..no wlasnie-co z tym spotkaniem?umawiamy sie czy nie?PRZED CHWILKA napisalam do moniki i karoliny.Zuza a moze spotkamy sie juz ok 16.co ty na to?daga podala mi twoj adres mailowy wiec cosik napisze!!!

mam nadzieje,ze tym razem wypali!!
buzka
daga powiedziala ze dojedzie na ok 18. ja i inna moja kumpela jestesmy z milano wiec nie ma problemu. jak najbardziej moze byc na 16. ja tez twòj mam to ci podam moj cell.. tak na wszelki wypadek
wlasnie rozmawialam z monika i raczej bedzie w niedziele.ja rowniez nie powinnam miec problemow.wiec nie pozostaje nic innego jak sie umowic.

tylko gdzie???
jezeli monika przyjedzie to trzeba bedzie poczekac na stacji.ale szcegoly zostawmy na koniec.
wyslalam ci wczoraj emaila... daj znac jak sie umawiamy na niedzile..
milego dnia
CZEŚĆ
DZIĘKI ZA ODPIS CHCIAŁABYM PRACOWAĆ WŁAŚNIE W JAKO POMOC KUCHENNA MASZ MOŻE JAKIEŚ NAMIARY NA COŚ I CZY MIESZKANIA SĄ DROGIE,A TY CO ROBISZ JAK MOŻNA SPYTAĆ,JA WCZEŚNIEJ OPIEKOWAŁAM SIĘ BABCIĄ.POZDRAWIAM.
[email] ty wczesniej pisalas ze masz prace czemu teraz nie odpisujesz? staralam sie wyslac do ciebie @ ale nie doszedl nie rozumiem dla czego?
pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia