kto jedzie do Rzymu?

Temat przeniesiony do archwium.
kto jedzie od pazdziernika do Rzymu, dostalam stypendium na rok, fajnie byloby znac kogos z Polski, pozdrawiam
Cześć tylko pozazdrościć! Jeżeli byś chciała spotkać Polaków w Rzymie to polecam "polski" bar koło Watykanu na Risorgimento. Co niedziele spotyka się tam multum Polaków, ale tak ok. 16.00 pozdr.
Cześć!
Ja też dostałam stypendium,ale na pół roku (jadę na 3cim roku i nie wiem czy dałabym radę napisać licencjat gdybym wyjechała na cały rok).rnBardzo chętnie z Tobą porozmawiam :) moje [gg] , mail: [email] Madzia
Witam, ja skonczylem Turystyke w Lodzi i treraz pracuje w Rzymie w Hotelu.
Chetnie poznam polakow i polki oczywiscie tez, ktorzy studiuja, lub zaczynaja studiowac w tym pieknym miescie.
moj [gg]
Pozdrawiam
Filip
Witam pod koniec czerca jade do włochy first time, i chciałabym żeby ktoś pomogł mi tzn. gdzie moge znależc noclegi jak najlepeij jechać, jakie sa odległości w kilometrach pomiedzy miastami, co najlepeij zwiedzic. Prosze o pomoć.
Ciao Pelipo, gdybyś czasem słyszał, że potrzebują kogoś do pracy w hotelu (np. w recepcji) w Rzymie, to ja bardzo chętnie. Znam biegle j.włoski, trochę angielski i szwedzki. Przez 5 lat studiowałem w Rzymie na PUG. Salutoni!
MICHALINO!
Choc zemnie sie pracowac na wloskie kolej! Bawimy sie tak duzo!Podaj mi twoje e-mail.PA
Zapiekanka jestes nie do podrobienia:))) czy chociaz na chwile rozstajesz sie z komputerem?:)))no i twoje poczucie humoru!!!!iiiii gratulacje co do znajmosci j.polskiego..sei bravo...papatki
Zapiekanka, me ne sono andato, ma qui da me c'e' stato un temporale e ho dovute spegnere tutto. Veramente sto cercando un lavoro, ma un lavoro "SERIO". Ma mi pare che sul tuo treno non si lavora piu' di tanto ... Stai sempre a scrivere sul Forum, non e' vero?
A parte scherzi, come mai che hai un ristorante a Sopot, e poi lavori sul treno...? C'e' qualcoca che non mi quadra; sei un vero napoletano!!! Di te, non ci si capisce piu' niente!
Hej zlosnica - chcesz przyjechac do Rzymu zwiedzac ???
Moje namiary znajdziesz na "nocleg-no problem" napisz koniecznie szczegòly!!!
Pozdrawiam
Cześć, ja skończyłam historię sztuki na UJ , mam trochę doświadczenia w pracy w instytucjach kultury i znam włoski - marzy mi się dłuższy pobyt w Rzymie ale nie wiem czy w ogóle są jakieś szanse na znalezienie pracy w tego typu instytucjach jak muzea czy galerie; wiem, że to nie Twoja branża:) ale może miałbyś jakieś wskazówki jak ewentualnie można się zorientować i czy to w ogóle byłoby możliwe; mój mail to [email] będę wdzięczna za odpowiedź,rnpozdrawiamrnRomana (to moje prawdziwe imie;)
lalala
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia