Bracciano

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,
czy ktos moze udzielic mi informacji w jakiej cenie sa bilety komunikacji miejskiej do Bracciano(w poblizu Rzymu). Czy moze sa jakies tygodniowe, lub trzydniowe- zalezy mi zeby bylo taniej.
Sprawdzalam na stronie ATAC-u, ale nie bardzo moge sie zorientowac.
Z gory dziekuje!
jestem z bracciano za godzinke ide na zakupy to spytam sie na stacji ok
bilet na caly dzien B.I.R.G.- 6.00 e
bilet na tydzien- 23.00e
miesieczny -51.00 e
Dziekuję bardzo!Czy tym tygodniowym mozna jezdzic w kierunku Rzymu?Czy tylko w obrebie Bracciano?
Pozdawiam.
na to pytanie moge odpowiedziec i ja, bo ja tez dojezdzam do rzymu. Taki bilet daje ci mozliwosc dojechania do Rzymu i poruszania sie po nim - tj. metro i autobusy bez limitow.
mozna jezdzic po zonie A i po zonie B z tylu biletu jest narysowana mapka
Witajcie,
to bardzo dobra wiadomość-bede mogla podrozowac wzdluz i wszerz.:-)Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia-czy to dobre rozwiazanie, zeby dojezdzac codziennie do Rzymu?Prosze powiedzcie ile trwa taka podroz i o ktorej godzinie wieczorem musze wynosic sie ze stolicy,tak by nie spac na dworcu?;-)
Pozdrawiam serdecznie.
rozwiazanie dobre 3 lata temu jezdzilam a kol jezdza co dzienie. przykro mi ale rozklad sie zmienil moge powiedziec ci jutro .pa do jutra
ale dokladnie do kat roma s.pietro ok godzinki ostatni pociag mn 22.00 w starym rozkladzie
Dzieki izao98! Chetnie uslysze o ktorej teraz jest ostatni pociag- bede Ci bardzo wdzieczna za te informacje. Troche zal nocnego lazikowania po Rzymie i koncertow wszelkiej masci, ale moze jakos przetrwamy bez tego ;-)
Pozdrawiam.
jeszcze nie bylam na stacj dam znac wieczorem jak pozbieram dzieci.zobacze o ktorej jest tez 1 pociag . nad jezioro w nocy poplywac bez........ tez atrakcja hihi...pa
ostatnie polaczenie : roma ostiense-cesano :22.01 -22.46 a z cesano podstawiaja autobus o 22.50-w bracciano jest o 23.10 puzniej juz nic nie ma. 1 pociag roma os- 4.38-
ostatnie polaczenie : roma ostiense-cesano :22.01 -22.46 a z cesano podstawiaja autobus o 22.50-w bracciano jest o 23.10 puzniej juz nic nie ma. 1 pociag roma os- 4.38-
Dziekuje bardzo!Czuje sie jakbym tam byla-tak ekspresowe mam informacje:-) A czy tam sie kapia ludziska w dzien, i we wrzesniu?Plywanie nocne?;-)
Zamierzam tez skorzystac z morskich urokow ale nie wiem czy nie beda sie patrzec jak na wariatow, w tym terminie.
Pozdr.
LUDZISKA PLYWAJA A JA NAWED W GRUDNIU ALE NA KAJAKU MAM NADZIEJE ZE SIE SPODKAMY
Co do morskich urokow w okolicach Rzymu, to trudno w ogole mowic o "urokach"... Ale to tylko moja skromna opinia.;)
JA ZNAN MIEJSCE W OKOLICACH BRACCIANO NAD MORZEM GDZIE PIASEK JEST BIALY A LATAMI BILAM SIE Z CZARNYM PIASKIEM
Czesc dziewczyny,
Dee-zdaje sobie sprawe ze morze w Ostii to nie to co Adriatyk,ale jesli juz mozna polaczyc zwiedzanie Rzymu z wypasem na plaży to nie zrezygnuje :-)
A co do kapieli w Bracciano- wulkan chyba juz wygasl, wiec nie ma ryzyka:-)Chetnie poznam amatorke nocnego plywania :-)
Papa.
pozdrawiam antylopke!
wulkan wygasl biore za fajna prowokacje jeszcze nie
i tyle tych wulkanow w kolo nas .hi hi
mam nadzieje ze sie poznamy to troche sie posmiejemy bo tu zawsze wszyscy z powaga .
Witajcie!
Podbijam temat, ponieważ jutro bede juz w Rzymie a pozniej w Bracciano - nie moge sie doczekac :-) Jesli ktos ma ochote na spotkanie, to wszystko pozostaje do dogadania - powinnam zajrzec przynajmniej raz do kafejki internetowej.. nałóg który trudno wyplenić ;-)
Pozdrawiam Was.
o czesc antylopka!!! no to kiedy i gdzie .jak bedziesz w bracciano to daj znac to sie spotkamy .np . piatek na placu przy fontanie o9 .00 rano??? ok.
gdzie sie podziewasz ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Czesc,
jestem juz w Polsce :-( Tydzien minal swietnie, emocjonujaco i energetycznie. Nie bylo czasu na siedzenie w Bracciano,cale dnie spedzalam w Rzymie.Nawet kafejke zarzucilam na czas urlopu. Wybaczysz Iza?
Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa