Hej~Ja tam byłam w tym roku na wakacjach w pierwszej połowie lipca. Było poprostu bosko! Nie da się opisać. Na miejscu oprócz Włochów jest też dużo Albańczyków. Morze cudowne, woda słona.W morzu grasują meduzy! Ceny dość wysokie. Bez co najmniej 50 euro kieszonkowego nie ma co się ruszać. Pizza-ok.4 euro, lody (3 gałki)-2,50 euro, cocacola-2,30 euro w restauracji nawet 2,50 euro. Polecam ośrodek Bellelli. Jest blisko plaży i pokoje całkiem w porządku.Można korzystać z darmowych leżaków na plaży i rowerkow wodnych. Nocą tętni życie. Knajpki pootwierane do 2 w nocy! Raj ! Radzę się wybrać na dyskotekę na plaży i na spacer wzdłuż kanału. Ludzie na miejscu są bardzo mili i pomocni. Kochają Polaków. Warto pojechać na wycieczkę do enklawy na terenie Włoch republiki San Marino. Cudowne miejsce położone na 700 metrowym zboczu. Jest tam bardzo tanio (zwłaszcza alkohole i wyroby galanteryjne). Pozdrawiam wszystkich, którzy byli w Cesenatico. Ja znów tam sie wybieram za rok. Tymczasem CIAO! Forza Milan!