WITAM!
Ja mieszkam w MEDIOLANIE a to jest miasto o80 minut od PARMY.
Jesli masz ochote moglbysmy sie przyjaznic ale niedlugo pojade do POLSKI.
Jestem wlochem.CIAO @;-)))))))))hihihihihihihihi!!!!!!!!!
Cinquantatre
03 sie 2006
w każdym większym mieście jest kościól gdzie jest celebrowana msza przez polskiego księdza i w języku polskim. Jest maly wyjątek. Zbedny jest moherowy berecik i ksiądz wyraża się ludzkim językiem.
[konto usunięte]
03 sie 2006
ja rowniez szukam osob ktore mieszkaja w parmie badz okolicy. moze ktos sie odezwie.
[konto usunięte]
03 sie 2006
zapiekanko podaj mi swoj mail lub gg,pozdrawiam.
[konto usunięte]
04 sie 2006
czy jakikolwiek polak lub polka mieszka w parmie badz okolicy? sa tam wogole polacy?
[konto usunięte]
04 sie 2006
no, pewnie ! powiedz mi gdzie polakow nie ma ? teraz sezon ogorkowy, moze gdzies sie smaza na sloneczku, probuj dalej odezwa sie
[konto usunięte]
04 sie 2006
moj adres jest [email]
[konto usunięte]
04 sie 2006
nawet pracują polskie pielęgniarki!!
[konto usunięte]
05 sie 2006
ale chyba malo polakow w parmie albo nie maja internetu i nie znaja tej strony. a jak z placami? czy sa wyzsze niz na poludniu?
[konto usunięte]
05 sie 2006
To może na forum napiszą coś na temat naszej pracy,warunków,jak tam trafiły itd.
[konto usunięte]
06 sie 2006
jakos nie widac nikogo z samej parmy ani okolic. chyba polacy wioda tam ciezki zywot i nawet dostepu do internetu nie maja.
[konto usunięte]
07 sie 2006
Ciao tutti,
mieszkalam w Parmie prawie 4 lata, wyprowadzilam sie rok temu. W Parmie nie ma polskiego kosciola ani nie spotkalam sie z polskimi mszami, nie poznalam tez zadnych Polakow. Msze polskie sa w Modenie, gdzie jest nas zdecydowanie wiecej. Pozdrawiam
witam. milo cie poznac. ja rowniez niedlugo bede w parmie. czy mozesz podac mi swoj mail, lub gg. pozdrawiam i dziekuje ze sie odezwalas
sorrento
24 cze 2007
czesc a dokladnie gdzie mieszkasz?
magdangel
29 sie 2007
Hej, ja mieszkam w Parmie od 2,5 roku. Wyladowalam tu przez amore (jak to czesto bywa) ;o) W sumie malo znam tu osob z Polski. Jak ktos ma ochote na pogaduszki, oto moje namiary: [email] Magda.
cajla
30 sie 2007
witam mieszkam w parmie juz kilka lat, no internet tez mamy :-) chetnie bym sie tez zaprzyjaznila z polakami i polkami w parmie, to moj meil mozecie pisac [email] moze szuka ktos z was mieszkania chetnie odnajme pokoj, pozdrowionka