Fryzjerki maja zapewniona prace we Wloszech ! Gwarantuje Wam ! Kolo mojego domu w odleglosci nie wiecej niz 50 m. sa 4 salony fryzjerskie i WSZYSTKIE maja klientki i utarg. Tym bardziej, ze wloszki sa w tej kwesti bardzo dokladne i czesto chodza tylko sa mycie i czesanie. Musza przeciez dobrze wygladac. Rzeczywiscie jezeli chodzi o czesanie to mam wrazenie, ze wlosi maja lepsza reke do modelowania ale to pewnie zalezy od reki fryzjera a nie od nacji.
Jezeli chodzi o kosmetyczki to widze, ze tez radza sobie niezle. Zaczyna wchodzic moda na paznokcie dlugie kolorowe i tipsy, oczywiscie wszystkie chodza na depilacje woskiem, mezczyzni tez. Wsrod ludzi starszych popularny jest pedicure z wycinaniem odciskow - na tym mozna zarobic. Na pewno bedziecie mialy klientki wsrod polek, ukrainek i rosjanek czy wszystkich blondynek na henne. Ja sama jestem blondynka i mam klopoty ze znalezieniem takiej co porzadnie mi zrobi henne. Albo nie robia, bo im sie to nie oplaca, albo nie umieja robic. Jak na razie nauczylam moja mame i robi mi rzesy a brwi to juz sama sobie robie. Ale wolalabym pojsc do kosmetyczki zaplacic te 15 euro (tyle biora za henne) i miec ja dobrze zrobiona. Nie wiem jakie trzeba miec uprawnienia ale pieniadze na pewno mozna zarobic. A ! Podstawowa rzecz: przynajmniej jedno lozko solarium, na tym na pewno sie zarabia. Tu chodza nawet w lecie na "lampade" !!