Targ w Neapolu?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |
Mam pytanko! Czy w Neapolu jest wielki Targ na którym można kupić wszytko? Jest ktoś z tamtych okolic i coś o tym wie ?
Napoli to jeden wielki targ :)
Zartuje zaraz kolo Piazza Galibardi jest mercato tzn. jest w tych uliczkach kolo stacji pks i pkp
Zycze udanych zakupow w napoli :)
trzymaj sie za kieszenie!!!
a czy jest tam drogo ???
nie tanio i mozna sie targowac . agatka miala na mysli uwaga kradna.
jeszcze jedno pytanko.... Np torebki z Dolce&Gabana, gucci, Lv, chanel... w jakiej są cenie ?
czy nikt tego nie wie??? Miedzy innymi w celu kupna takiej torebki chce sie tam wybrac... prosze o odp.
tam jest kupe rzeczy i to co pytasz pewnie jest :)
ja jestem facet wiec mnie torebki nie interesuja jedz i zobacz sama:)
podobno za 15 e, ale daj spokoj jaki szajs
15 Euro ? , ale chyba nie Dolce&Gabbana ;) , no chyba ,ze podroba :-D
na targu chcesz kupic orginal?w neapolu?hihihih powodzenia
nie wiem , nie bylam tam,pozatym nie zauwazyles/as tego znaczka ----> ;)
oznacza zart ;) , w Torino na mercato mozna kupic oryginaly ,ale nie za 15 Euro :P
zauwazylam znaczek, ale sa osoby ktore naprade mysla ze moga kupic za przyslowiowe 10 e orginalna torebke na targu:)neapolitanski czar hehe
nie no za 10 Euro ..... ;) ja po takie " cacka" do Turynu jade ,ale nie kosztuja 15 Euro ,ale w Neapulu na mercato nie bylam .... nie wiem czy warto , bo daleko mam ;)
kobieto nie wiesz co tracisz, jak tam mozna sie obłowić:) a tak na serio - naprawde mozna kupic orginaly 'nie ze sklepu'?
w regionie MARCHE na lungomare kupie taka torebke podrobe za 40 euro... oni je sprowadzaja z Napoli... nie widac ze to podroby .. maja metki wszytko jest ok...
Musi byc z ciebie straszna snobka i pozerka. A gdziez to chcesz sie lansowac w obmetkowanej torebce? hahaha.
Wieś tanczy i śpiewa.
no co?wszystko jest dla ludzi, uwazasz ze jak ktos sobie kupi taka torebke to sie lansuje?hahahaha dobre!
może nie lansuje ,ale robi na pokaz , bo jak przyjedzie do Polski , to koleżanki będą jej zazdrościły ,że tak jej się dobrze powodzi i takie drogie rzeczy sobie może kupować ;-)
a ciuchy z lee, hausa, H&M ... buty z adidas'a, reebok'a to nie lans? to co nowe zabronione ? :)
Ja ostatnio w lumpeksie w Warszawie,niedaleko dworca wkd(po drugiej str.ulicy),kupiłam parę cacek D&G,Guci,Chanel.Oryginały,nie podróby.Za 100 przyniosłam 2 wielkie torby fatałaszków,paski,torebka.W super stanie.Przy okazji mogłam popatrzeć jak kilka znanych twarzy z ekranu i sceny też tam buszowało.Sklep ekstra,wszystko poprane i poprasowane na wieszakach.
nie no co ty, to sa ubrania dla mas:)nie dla lanserow:)
no...raczej nie...wiesz lans to ciuchy chloe,max mary,marelli nie wspominając o chanel versace czy pradzie.Firmy ktore wymienilaś to tzw popularna odzież z niskiej (na zachodzie ,przy naszych zarobkach ciagle jeszcze średnio-wysokiej) półki.To tak dla sprostowania.Nie wcinam się w dyskusję ;)))))))
w h&m jak sa przeceny to jest taniej niz w lumpeksie, powinno tak byc w kazdym sklepie :)
hehe z tymi lumpeksami to racje ja jakiś czas temu kupiłam świetną kieckę od Versace ( limited edition ) za 23,00 Zł :D
Ale później co krok spotyka się tak samo ubranych.A w lumpku można trafić na jedyne egzemplarze,nieraz prawdziwy rarytas.I ma się pewność,że nie spotka się drugiej tak samo ubranej osoby.I też można szpanować metką,nie trzeba jechać za granicę aby później robić szpan.Poza tym obecnie już nie należy do dobrego tonu afiszowanie się metkami
ostatnio kupiłam prześliczną wieczorową torebkę w złotym kolorze za 7 Zł
i jestem w niej poprostu zakochana ! :D oczywście w lumpeksie ... !
Ja tam nie kupuję ubrań dla metki , bo nawet te firmowe wycinam bo mnie drapią :P , a tak ' po wzorze ' nikt przecież nie pozna ,że to Versace czy
Dolce&Gabbana , bo nie zawsze jest 'znaczek' ;-)
niestety nie w kazdym miescie sa fajne lumpeksy gdzie mozna cosa sobie wyszukac, w mniejszych miejscowosciach jest do bani
na zewnątrz wydaje się oryginał a w środku malutki napis:made in china(to o zakupach na włoskim,i nie tylko,targu)
123* nie ważne czy Made in China czy Thailand , ważne ,żeby było stylowe ! :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa