Targ w Neapolu?

Temat przeniesiony do archwium.
31-59 z 59
| następna
Nie mieszkam w metropolii ale jak tylko mam okazję pojechać do większego miasta to szukam lumpków bo warto.Często muszę jeździć np.do Warszawy i jak tam jestem to nie odpuszczam sobie.Jak nic nie kupię to chociaż pobuszuję,poprzymierzam. Ponieważ nie wyglądam jak modelka mam problemy z kupnem czegoś w rozmiarze 46 a w lumpkach zawsze znajdę.I tam nikt nie patrzy na mnie jak na intruza
ja takie cuda , może raczej powinnam użyć zwrotu ' dziwactwa ' w lumpeksach widziałam ,że nawet nie wiam na czym i jak powinno się to nosić ;D , tam naprawdę można znaleść wszystko od majtek ( a fuj ! ) po suknie balowe .
wspomniałam o ciuszku Chanel,był to żakiecik ze słynnym złotym łańcuszkiem wszywanym od spodu pod szwem(po tym można poznać oryginał).Mimo,że ma trochę lat to trzyma się świetnie i cały czas jest na topie.Jak myszkuję po takich cackach to od razu wyobrażam sobie kto je nosił,może jakaś sławna osoba.Zabawa jest super
a prawda jest taka, ze sa osoby, ktore w przysłowiowym worku wyglądają jak gwiazdy i takie, ktore w najdroższych ciuchach wyglądają jak bida z nędzą.
Dziewczyny! Tu wcale nie chodzi o metki... Tu chodzi o styl,klase i tego cusia, którego nie da sie kupic.
Sorry alissia, ale twoje pytania rozbawiły mnie do łez..
DolceGabbana , masz absolutną rację , nic dodać nic ująć ! :-)
a jak miła może być dyskusja o ciuchach,bez wzajemnego opluwania się,bez szukania podtekstów.A co do szyku to masz rację.Wystarczy popatrzeć na różne sławne osoby.Co z tego,że mają na sobie kreacje stworzone przez największych projektantów i stylistów skoro wyglądają jak pomieszanie z poplątaniem,często tragikomicznie.Ale grunt,że metkę kazdy podziwia.
ja mam chopla na punkcie kozaczków , nie żebym była szurnięta ,ale mam ich całą szafę :P
Moja siocha ma jopla na punkcie butów i torebek.Jeszcze trochę i otworzę sklep z jej kolekcją.
rozbawiło nie rozbawiło... jesli kogos na cos stac i sie cos komus podoba dlaczego nie? A torebka miała być prezentem dla jaj:) Bo wiadome ze z D&G torebki nie kupie. Z góry dziękuję za wyrozumiałe odpowiedzi... pozdrawiam wszytskie lumpeksy
to fajnie,że masz poczucie humoru i się z nami bawisz.A lumpki to super wynalazek.Za granicą też są i tzw.soldy
no to jak dla jaj, to dlaczego az z neapolu?
Kup od murzynów w wenecji - bliżej, taniej i jakie jaja hehe :P
murzyn ------- jaja ------> i wszystko jasne + oczywiscie torebka
hm... Murzynki w Venezii wcale aż tak tanio nie mają ;-) zdzierają na turystach :P
hahahahaha!!! smuack !
poszła do murzyna dla jaj z torebką ;-) ?
bez torebki i bez jaj. Murzyn nosi wszystko przy sobie. A niektórzy to nawet na głowie potrafią!:D
Widzialam na targu w neapolu ;-)
poszła do murzyna po jaja z torebką
no jak to murzyn bez jaj ? , według mnie jaja też nosi przy sobie ;D
Zaraz nas ktoś zaatakuje,że jesteśmy rasistami
a co mają jaja do rasizmu ? murzynek ma jaja , chińczyk ma jajeczka i polek też ma jajka ... :|

;D
w polanda jest wielka rasista
mało tego! w polanda jest rasiak!
powiec jedno słowo a nazwą cię głupcem , powiec drugie ,a nazwą cię rasistą ....
ja nie jestem rasistką , wręcz odwrotnie , mam przyjaciół z Afryki i umiemy razem na ten temat żatrować , nie lubię natomiast takich pseudotolerancyjnych ludzi ... :|

proszę tego nie odbierać jako prowokację do kłótni ;-)

Saluti !
zaszla pomylka, ja bardzo kochac polanda i caly forum:)
a ja bardzo lubić Afryka ( ta połódniowa ) , a foruma też lubić bardzo ;-)
Ale z tego targu w Neapolu zrobiło się blisko do Afryki.A wiecie Ze w RPA spadł śnieg?
Neapol to stolica podrobek ! Tam wszystko jest podrabiane ! Wlosi to takie przekrety ze wszystko ludzia sprzedadzą. Nawet prawo jazdy w Neapolu kupisz! Myslicie ze wlosi chodza tam w spodniach carharta za 129 euro z Energie ? Kupuja podroby. Tam tylko kasiasci chodza w oryginalach. . D&G czy Chanel chowaja sie przy Sergio Nesci,Armanim czy David Cenci. Tyle mojego. Saluti !
W Neapolu jest targ.. i to nie jeden... racją jest to co ktoś powiedział, że można tam wszystko kupić, a co do oryginałów to powiem kilku cwaniakom coś ciekawego czego pewnie nie wiedzą ;) większość waszych oryginalnych europejskie ciuszków jest szyta w ten sam sposób co i podróby, chińczycy je szyją po garażach, później dostają metki made in italy i tak oto macie "oryginały"... zresztą raz robią oryginały a raz podróbki zależy od zleceń ;] ... ale takie rzeczy poprostu trzeba samemu zobaczyć, żeby docenić nie markę, ale jakość i materiały produktów.

P.S. Racja w neapolu kradną, trzymać portfele i zamykać auta od środka jak jedziecie (serio).
tam na prawie kazdej ulicy jest targ taki najwiekszy w centrum jest na piazza garibaldi a potem na poggioreale sama na nie chodzilam ale malo kiedy sama tam jest tyle ludzi ze nie wiesz kiedy i kto ci obrobi z kasy telefonu czy torebki jesli juz isc to z kims a pieniadze trzymaj zawsze przy sobie a nie w torebce gdybys wybierala siew na poggioreale to uwazaj w autobusach widzialam jak robia sztuczny tlum i kradna i nikt nie reaguje jak masz jakies pytania jeszcze to pisz na [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
31-59 z 59
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa