Dee, sadzisz ze ta wiadomosc bedzie ostrzezeniem dla innych 22-23 latek , aby nie "daly sie namowic na towarzyszenie 2 afrykanczykom, jednemu marokinczykowi i jednemu mieszkancowi Wybrzeza Kosci Sloniowej na teren opuszczonej szkoly" ????
Rozumiem, ze dziewczatka w dobrej wierze wybraly sie na wycieczke z 4 roslymi facetami,(nie pytajcie mnie skad wiem, ze byli "rosli"...w zyciu towarzyszy mi zmysl obserwacji) po to aby zademonstrowac swoje przekonania anty-rasistowskie, prawda?...aby w przyjemnym, zacisznym miejscu zadzierzgnac wiezi przyjazni....???domyslam sie, ze gdy na dziedzincu opuszczonej szkoly poczestowano je alkoholem byly zdumione, ze to no nie byl Dom Perignon i ze nie zaserwowano go w krysztalowych kieliszkach....
wszystkim tym, ktorzy za chwile zgania mnie za moj punkt widzenia mowie od razu: nie twierdze, ze dziewczyny zasluzyly sobie na to, czego doswiadczyly, nikt nie zasluguje na brutalnosc i gwalt....!
twierdze natomiast, ze 22-23 letnie (nie wszystkie!) za zadko uzywaja mozgu, w ktory sa wyposazone....