3 dni w tygodniu praca?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 50
poprzednia |
Czy to tormalne pracowac w restauracji w piatek, sobote i niedziele? a pozostale dni sie sprzata w restauracji? dostalam taka oferte... czy to jest ok?
Ale gdzie w PL czy IT ? bo piszesz z PL a co w tym dziwnego ?
Myślę, że tak. W weekendy zazwyczaj restauracje są pełne gości, i jest więcej pracy.
tak jestem w polsce ale mam wyjechac.. do pracy w rzymie w restauracji. Wczesniej bylam w turystycznym miescie nad morzem ... restauracje byly otwarte caly tydzien dlatego mnie to dziwi... Miala bympracowac od piatku do niedzieli ... a pozostale dni zadbac o idealny porzadek we wnątrz....
A jaką ci oferują pensję netto?gwarantują zakwaterowanie i wyżywienie?Sprawdziłaś tego pracodawcę?
Mam dostac nr tel do babki ktora tam pracuje (polka-50lat)... oferują mi 700 e z wyzywieniem i noclegiem
Jak na Rzym to trochę mało.A taka oferta na telefon to trochę ryzykowna,żeby nie okazało się na miejscu,że będziesz hostessą(czyli prostytutką)bo zastanawia mnie dlaczego praca jest tylko w weekendy a nie cały tydzień.A znasz dobrze język?Kto ma ci dać ten telefon,znasz tą kobietę(to,że ma 50 nie oznacza,że nie może stręczyć)?Niech ci się ostrzegawcza żarówa zapali.Szkoda,że JLo poszła na urlop,ona by ci sporo wyjaśniła.
Ale ja czuwam. Niech poda ci nazwe tej resteuracji. Wyszukaj w Googlach jakie maja tam oferty dla klientów i juz bedziesz wiedziala co to jest.
Witaj 53.Miło,że ty na stanowisku.Ja osobiście byłabym bardzo ostrożna z tą ofertą.To jak oni zarabiają pracując tylko w weekendy i to w Rzymie skoro nawet w najmniejszej dziurze otwarte są na okrągło.
A swoją drogą ciekawe co się urodziło,bo gdzieś JLo pisała,że zamiast Misia gogo będzie drapać ILoczka.
Moze w weekend pracuja a na tygodniu piora. ;)
Sa takie dziury gdzie poza sezonem reatauracja pracuje tylko w weekendy, ale to ma być w Rzymie i to jest zastanawiajace. Radze kilka razy sprawdzic i upewnić sie. Odradzam wyprawe w ciemno. Jak bedziesz miala watpliwości, to zawsze możesz sie poradzic tu na forum.
Nie wiem co sie dzieje z Jlo. Tez tęskne za nią.
(swoja drogą, to Miś też tak jakby juz zapadl w zimowy sen).
Dlatego własnie pisze bo mnie to tez zastanowilo... Na hostesse sie nie dam nabrac :-)... Muszę umięc język włoski w stopniu troszkę lepszymniż komunikatywny. Zapytałam o nazwę Restauracji ... czekam na odpowiedz
Nie za wcześnie padł?Albo tak się zakochał w nowej pani misiowej(o nowej pisał w zachwycie),że nie ma czasu na znajomość z nami.Ogolimy Misia,na łyso czy we wzorek?A Świstak zawinie go w te swoje sreberka.
Golić? To za malo i zbyt delikatne! Zebami wyrwać! Klaczek po klaczku! ;) :D:D:D
Na wosk?czy pęsetką?Ale my sadystki,szkoda że nie dentystki.Podobno Misie Polarne mają nie białe owłosienie tylko przezroczyste.A biel daje biała skóra pod owłosieniem.Już widzę łysego Misia,w skarpetkach i krawacie.
misie polarne mają czarną skórę a nie bialą..suprise!!!!
Zbereźnico! Zapomnialaś o majtkach!
Majtachy(w foczki)uprane suszą się do wiosny.
Nasz Miś ma białą skórę i czarne oczęta.Inne może mają czarną albo żółtą lub czerwoną,nieważne,grunt że są białe.
123* nie wywołuj misia z lasu !
;-)

dlaczego jesteście takie okrutne ?, i czemu ja biedny mały miś jestem winien ...
>chlip <

hihihihi
Saluti :-)
Czasami trzeba być okrutnym aby cie wyciągnąć z tych pieleszy. Nie wazny jest sposób. Najważniejzsy jest skutek. UDALO SIE!
Jeszcze tylko pana Gwoździka z pania Gwożdzikowa trzeba obudzić i bedziemy w komplecie.
Może przerobili się w śrubkę z nakrętką?
Albo jeszcze mają kaca po weselu?
Misiu,gdzie byłeś jak cię nie było?
;D

zwalam wszystko na zakochanie ;-) misio ostatnio jakiś roztargniony jest :-|
Ten komplet, to prowokacja, bo brakuje jeszcze dużo nicków do kompletu. Bynajmniej nie mam na mysli intruzów.
Roztargniony czy rozczochrany?Nowa pani misiowa?
a pracowałem ciężko ;-)

( no i czego kłamiesz misiek ? no czego ? )

;D
jaaaa.... nie przestrasz się naszych żartów i napisz czego się dowiedziałaś.My to tak zawsze.
123* rozczochrany też :D ! ...

pani misiowa piękna ..... jaka piękna :-) skradła misiowe serce :-)
a wy jak się macie dziewczyny :)
Misio, masz jakis spóxniony refleks. Zakochuje si ena wiose! Juz po sezonie! Teraz, to do nauki, pracy, albo nabierać tluszczyku na zimowy sen :)
53 nie nie ... te wiosenne ' zakochania ' są krótkotrwałe .. przważnie ;-)
To ta sama co ostatnio czy już nowa?
Ja, to stara baba, ale mam sie dobrze. Dziękuję ;)
Misiu, żyzce szczęścia w nowym związku :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 50
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka