3 dni w tygodniu praca?

Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna
53 dziękuję :-) .... misio troche się przeraził tym ,że się zakochał , powoli dochodzę do siebie ;-)

:-***
ja się mam dobrze jak na swoje 123 lata,krasawica.
Przerażony zakochaniem?Tylko nie zapomnij o nas
123* spokojnie misio ma baaardzo ' pojemne ' serce ! ;D

>sesesesese<

żartuje , ale oczywiśnie nie zapominam i nie zapomnę o was :-)
:P
Bo jak zapomnisz to zabierzemy ci majtachy w foczki i krawat w eskimoski.
ja mam gatki w pingwinki ;-) , a krawata nie znosze , ekhm ... chciałem powiedzieć nie noszę ;-)
hm,te pingwinki wyglądają zupełnie jak foczki,ale w moim wieku wzrok może robić figle
A może to fascynacja? Przerażony czy porażony? jesli porazony, to oddychaj gleboko. Wciagaj powietrze nosem i wypuszczaj ustami. tak dlugo aż bedziesz pewien swojego uczucia. Powodzenia.
A wie ktoś z Was ile można zarobić pracując jako hmm... nie wiem czy tak można nazwać: "pizza man"... w Rzymie 6 dni w tygodniu, po skończonym specjalistycznym kursie dającym właśnie takie uprawnienia??
W Rzymie są wyższe zarobki.Sądzę,że poniżej 1000+utrzymanie nie powinno zejść
nie piszcie prosze tak duzo bo temat jaki przed chwila zamiescilem zaczyna przesuwac sie w dol az w koncu zniknie
????jaki temat????
poszukuje nowych twarzy w okolicy Sarnico lub Iseo nad jeziorem ale moze byc rowniez Brescia lub Bergamo, mieszkam tu od ponad 10 lat ale jakos trudno znalezc w tej okolicy bratnia dusze lub duszyczke
Już mam.Ale między twoim i naszym pisaniem jest jeszcze wiele innych tematów.Nie zniknie,wystarczy że co jakiś czas się na swioim temacie przypomnisz i wtedy się przesuniesz w górę
hihihih ....
Misiu.ktoś cię łaskocze?
zrąbaliśmi chłopakowi temat hehehe ... teraz nikt nie powinien się dziwić
Sara-Marie ,że nieproszonych gości przegania ze swojego tematu ;-)
Zenek swój temat ma wiele pięter pod nami.Na nasze piętro wszedł gościnnie,a gości się nie przegania
Misiu..a ja slyszalam ze z twojego powodu wyrzuca Gucwinskich z wroclawskiego zoo!!! ty prowokatorze!
Osz ty Misiu.Farbowałeś futerko,białe na brunatne?
Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka