żartuje , ale oczywiśnie nie zapominam i nie zapomnę o was :-)
:P
[konto usunięte]
22 wrz 2006
Bo jak zapomnisz to zabierzemy ci majtachy w foczki i krawat w eskimoski.
[konto usunięte]
22 wrz 2006
ja mam gatki w pingwinki ;-) , a krawata nie znosze , ekhm ... chciałem powiedzieć nie noszę ;-)
[konto usunięte]
22 wrz 2006
hm,te pingwinki wyglądają zupełnie jak foczki,ale w moim wieku wzrok może robić figle
Cinquantatre
22 wrz 2006
A może to fascynacja? Przerażony czy porażony? jesli porazony, to oddychaj gleboko. Wciagaj powietrze nosem i wypuszczaj ustami. tak dlugo aż bedziesz pewien swojego uczucia. Powodzenia.
[konto usunięte]
22 wrz 2006
A wie ktoś z Was ile można zarobić pracując jako hmm... nie wiem czy tak można nazwać: "pizza man"... w Rzymie 6 dni w tygodniu, po skończonym specjalistycznym kursie dającym właśnie takie uprawnienia??
[konto usunięte]
22 wrz 2006
W Rzymie są wyższe zarobki.Sądzę,że poniżej 1000+utrzymanie nie powinno zejść
zenek1410
22 wrz 2006
nie piszcie prosze tak duzo bo temat jaki przed chwila zamiescilem zaczyna przesuwac sie w dol az w koncu zniknie
[konto usunięte]
22 wrz 2006
????jaki temat????
zenek1410
22 wrz 2006
poszukuje nowych twarzy w okolicy Sarnico lub Iseo nad jeziorem ale moze byc rowniez Brescia lub Bergamo, mieszkam tu od ponad 10 lat ale jakos trudno znalezc w tej okolicy bratnia dusze lub duszyczke
Już mam.Ale między twoim i naszym pisaniem jest jeszcze wiele innych tematów.Nie zniknie,wystarczy że co jakiś czas się na swioim temacie przypomnisz i wtedy się przesuniesz w górę
[konto usunięte]
22 wrz 2006
hihihih ....
[konto usunięte]
22 wrz 2006
Misiu.ktoś cię łaskocze?
[konto usunięte]
22 wrz 2006
zrąbaliśmi chłopakowi temat hehehe ... teraz nikt nie powinien się dziwić
Sara-Marie ,że nieproszonych gości przegania ze swojego tematu ;-)
[konto usunięte]
22 wrz 2006
Zenek swój temat ma wiele pięter pod nami.Na nasze piętro wszedł gościnnie,a gości się nie przegania
agatkaf
22 wrz 2006
Misiu..a ja slyszalam ze z twojego powodu wyrzuca Gucwinskich z wroclawskiego zoo!!! ty prowokatorze!
[konto usunięte]
24 wrz 2006
Osz ty Misiu.Farbowałeś futerko,białe na brunatne?