Kafejki internetowe we Wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
Witam .Chcialabym dowiedziec cos o kafejkach internetowych we Wloszech. Chodzi mi przede wszystkim o ceny za godzine buszowania . Poludnie Wloch najbardziej mnie interesuje. Powiedzcie cos na ten temat mili forumowicze,bede wdzieczna i z gory baardzo baaardzo dziekuje i pozdrawiam
Ja kiedyś pytałam w barze w okolicach Palermo, cena 5 euro za godzinę.
Hej, ja mieszkam w Salerno. Ceny sa rozne od 1,5 do 3,5 euro za godzine.
w Ladispoli (to bliziutko od Rzymu) ceny są dość zróznicowane, bo kafejka jedna na drugiej. Ale tak od 1,5 euro. Ale jest też abonament- 10 h/10 euro. I nie,ze trzeba wykorzystać od razu!!!!!Myślę, ze się opłaca. A w Rzymie jest bardzo tanio, szczególnie jeśli chodzi o dzwonienie stamtąd do Polski- 0,07 cent za min na stacjonarny.
Nie wiem, jakie są ceny na południu. W Rzymie zazwyczaj 2 euro za godzinę, 1 za pół, itd. :)
ja kiedy zdarza sie ze musze uzyc internetu w kafejce w perugii (teraz juz rzadko kiedy bo w domu mam stala linie) korzystam z takiej kafejki w centrum miasta i mamwyrobiona taka karte gdzie place z gory 5 euro i moge uzywac netu przez 3 godziny. Oczywiscie nie musze od razu zuzywac wszystkich pieniedzy na karcie tylko. w kazdej chwili moge tez doladowac. za kazdym razem kiedy podlaczam sie do neta wpisuje tzw numer utente i haslo i widze ile czasumoge jeszcze siedziec pred komputerem.
pozdrawiam
aga

www.aga-umbra.blog.onet.pl
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia