MODA -co jest modne teraz we wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |
moze ktos podzielilby sie spostrzezeniami co jest modne teraz we wloszech... co nosza wloszki?
Ja widzialam Wloszki (niekoniecznie szczuple i wysokie) w legginsach do pol lydki i mini. Ale to bylo jakis miesiac temu
Obcisle jeansy wpuszczone w kozaki/dlugie buty.:)
Widze, ze nie jest tak zle. Obcisle dzinsy w kozakach dotarly nawet do nas, prawie kresy wschodnie
aha jeszcze spodniczki bombki
sukienki ze wzorami naszych babc.
Rzeczywiscie zapomnialam krociotkie sukieneczki z dlugim rekawem i duzym dekoltem w geometryczne wzory
A legginsy(także koronkowe) plus długi sweter- tuba i do tego czółenka? U nas jakoś mało kto ma odwagę i chęć tak się ubrać.A kozaki wpuszczone w buty są już modne drugi sezon -nic nowego.
Modny jest kolor czekoladowy.To hit tej jesieni.Modne jest noszenie szli.Modne sa rzeczy robione na drutach-poncza,szale ,sweterki zapinane na 1 duzy guzik,i ukochane przez Wloszki duze dekolty w tychze sweterkach,robionuch baardzo grubym sciegiem
Bzdura- kolor czekoladowy był hitem w zeszlym roku-teraz króluje szary i czerwony ;)) widocznie wlochy są w tej materii bardziej zacofane niż my.
czekolada jest passe'..teraz glownie szarosci i granaty...och jaka szkoda! a z moich ulubionych wyrazistych kolorow dopuszczalny tylko czerwony:(
musze wam powiedziec, ze to pierwszy rok, kiedy na polskich (warszawa) i wloskich ulicach nosi sie to samo...w poprzednich latach pewne rzeczy dochodzily do nas z opoznieniem...teraz nie zauwazam wiekszych roznic (choc panowie wciaz bardzo odstaja:P)
oh Panowie jeszcze będą odstawać...więcej odwagi!!!!
to jak ubieraja się panowie we Włoszech? :)
paskudnie
Modne jest wszystko to , co odkrywa o dziewczyn grube nogi, tłuste biodra, duze piersi, stringi i częśc gaci.
"A kozaki wpuszczone w buty są już modne drugi sezon -nic nowego." - ale o co tu chodzi?, ja nie widzialam takiej mody, nawet nie moge sobie tego wyobrazic ;-)
a czy kolor zloty jest modny???
Obecnie jest modny w Italii kicz i ubiór na choinke...
kicz jest modny wszedzie...zloto i wszelkie polyskujace detale jak najbardziej
a czy faceci dalej noszą białe spodnie, rozowe koszulki i okulary na pół twarzy?hehehe jak bylam latem zaszlego roku w wenecji to same takie klony widzialam, aha no i oczywiscie widoczny 'męski' tatuaz, lub jakis markowy akcent np pasek gucci z metrowym logo :):):):)
obcislych rozowych koszulej chyba jakby troche mniej;) okulary kroluja nadal, le nie koniecznie na pol twarzy
to zalezy od stylu,wieku i zawartosci portfela jak mezczyzna bedzie ubrany ....a co do kobiet to obcisle spodnie wpuszczone w kozaki w tym roku lekko zaokraglone czubki i zsuniente do dolu,tuniki szerokie paski zawieszone na biodrach .Kolory czern i szarosci dodam ze sa ubrania ktore zawsze beda modne bez wzgledu na tegoroczne tredy...do tego jeszcze tylko smukla sylwetka ,szyk i elegancja ...
oczywiscie italiano ubrany w Dolce&Gabbana :):)i rozpieta co nieco koszula, okulary owszem tez w modzie...
Ciekawy temata:) Tym bardziej,ze ninteresuja sie moda, ale nie gonie za nia, bo w wiele modnych rzeczy bym sie nie ubrala, bo mi sie nie podobaja i tyle:) Ale wiekszosc jest ok:) Co sadzicie o spodniach ze skrzydlami aniola??? :) Dla kobiet. Wiem,ze juz byly modne w lato ( szczegolnie nad morzem kazdy w nich mykal), ale teraz znowu sa. Wczesniej widzialam tylko wlochow wnich, a teraz sa fasony takze dla kobiet
a co to są spodnie ze skrzydłami anioła ???:):)
Najwazniejsze,ze przestały królować wychudłe modelki o rozmiarze cienia,takie skrzyżowanie kija od szczotki z listewką(to po śmierci na wybiegu w trakcie pokazu wycieńczonej modelki).Dzieki temu dziewczyny przestają sie dramatycznie odchudzac bo chudośc przestała byc trendy(tak samo jak gołe pępki i kolczyki w nich).Też jestem ciekawa co to są te skrzydła na spodniach
To są po prostu nadrukowane nad tyłkiem, rozpięte skrzydła anioła, przeważnie widziałam w kolorze złotym. Na jeansach.
Tak, dokladnie.Sa nadrukowane, ja widzialam wiekszosc koloru bialego tak od posladkow prawie do kolan na kazdej nogawce po jednym skrzydle. Fajnie to wyglada;)
no zlote to jeszcze bym przezyla, ale biale? i pewnie na jasnym dzinsie nie daj boze???
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 41
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia