MODA -co jest modne teraz we wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Nie nie ;) Na ciemnym jeansie:) Biale albo takie posrebrzane:)
http://cgi.ebay.it/JEANS-ANGEL-DEVIL-TG-46-A-I-2007-JEANS-CON-ALI-BIANCHE_W0QQitemZ29[tel]QQcategoryZ32326QQrdZ1QQssPageNameZWINQ3aPOST0Q3aRECOQ3aBINQQcmdZViewItem to przyklad:) Tylko jemu nie leza ladnie na tylku ;)
To po prostu marka jak kazde inne. Angel&Devil (stad te skrzydla aniola...).Osobiscie mnie sie nie podobaja :)
Poza tym w tym sezonie wszyscy zachorowali na legginsy(dokladnie do pol lydki),balerinki(te buty z okraglymi noskami),buty nike shox(najlepiej rozowo-srebrno-biale).Oczywiscie marka D&G kroluje i jest wszechobecna...Okulary Armani (lezki) i Ray Ban(nadal modne-pozostalosc z wakacji).
Moje kolezanki zachorowaly na torby Guess i portfele The Bridge...Wszystko byloby ok,gdyby nie cena tych rzeczy, ktore aktualnie sa "w modzie".
czyli generalnie to samo co w Polsce:D no moze D&G i Armaniego nie spotyka sie az tak czesto w garderobach.ale przeciez wiekszosc kupuje te ciuchy po to zeby logo bylo widac z odleglosci 500 m:-/
:)))) No to nie wiedzialam.Od bardzo dawna nie bylam w Polsce wiec chyba teraz zaopatrze sie przed wyjazdem w jakis gadget typu logo 3x3 (moze czapka-bo teraz chyba spadl snieg:)))))
Widzieliscie co teraz jest modne? Bluzki w czaszki:/ Np. na czerwonym tle biale czaszki, lub na bialym fioletowe itp. Mi sie nie podobaja wogole... No i satyna. Bluzki z satyny bardzo kolorowe.
W Italii najbardziej modne jest byc modnym. MASAKRA. yo
Teraz moden bluzki z satyny, atlasu czy jak to sie nazywa ten material. W Polsce tez juz?? W jednym kolorze lub bardzooo kolorowe
tak:) widzialam juz takie bluzki w PL
Ogolnie moda w Itali jest taka ,ze jak w chodze do sklepu to czuje sie jakbym byla w domu mojej prababci i ogladala szafe mojej cioci Janci-ukochanej zreszta przez nas wszystkich-siostry mego Dziadka,byla cale zycie stara panna i nic z szafy nie wyrzucala,zawsze byla zgrabna,szczupla.Pamietam ten widok ubran ,rzeczy...to wszystko jest teraz w sklepach,identyczne tessuti,wzory,kroje!Dla mnie to jak-wspomnienie dalekiego dziecinstwa i lekkie skojarzenie z ciuchlandem,no bo ta stara szafa prabaci,przedwojenna, no i mole wylatujace z szafy!Wrocila moda lat 60-70 tych,a nawet koncowka 50.Niepodoba mi sie,jestem rozczarowana ze moda zatoczyla kolo i wrocila do tego co pamietam bedac badzo malutka..cholera nawet zlobek pamietam..
Podrobki Dolce Gabbany znajdziecie w Hali Kupieckiej w Warszawie,tam jest wszystki to co modne we Wloszech,niczego nie brak,cenu dosc wygorowane,ale handlarze tez musza zyc.
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia