Witam
Czy ktoś się orientuje gdzie są najtańsze noclegi we Florencji i w Rzymie -takie na studencka kieszen? Chciałabym pojechac tam w maju lub w październiku tak an 1-2 tygodni. A moze ktos kto tam mieszka by przygarnal na kilka dni za oczywiscie zaplata - potrzebujemy (jestesmy para) tylko lozka, wody i dostepu do kuchni:) Chcemy jak najwiecej zwiedzic i moze na jakis krotki kurs uczeszczac - jak sie da:) Będę wdzieczna za jakąkolwiek informacje.
w takim razie polecam odwiedzenie strony www.hospitalityclub.org - to darmowe noclegi na całym świecie w ramach wzajemnego goszczenia się ludzi, zresztą wszystko napisane jest na stronie
stefa60
04 sty 2007
wielkie dzieki! na pewnoe skorzystam :)
magiaVNM
05 sty 2007
rowniez chcialam hospitality zaproponowac.
rowniez korzystalam z tej organizacji i jesli trafisz na fajnych ludzi- jest super. wybieraj tylko tych, ktorzy mieli jak najwiecej gosci i ktorzy maja pozytywne komentarze.
stefa60
05 sty 2007
To jest super sprawa:) Zarejstrowałam sie i z miłą chęcią poznam, ugoszcze podróżników.
Jeśli moge spytać - skąd jesteś?
magiaVNM
05 sty 2007
stefa-ja z olsztyna, ale obecnie warszawa... jesli chodzi o rome to na pewno godni zaufania z HC sa mauroguru i asdj (albo jakos tak ma nick:)- fajne,sympatyczne chlopaki)
stefa60
05 sty 2007
Wielkie dzięki. Jeśli chciałabys kiedyś zwiedzić Wrocław to zapraszam:)
magiaVNM
05 sty 2007
:)
Mam przyjaciolke we wroclawiu ale jeszcze nigdy tam nie bylam...wszystko przede mna :)
Jaki masz nick w HC?