kredyt

Temat przeniesiony do archwium.
powiedzcie co musi mieć obcokrajowiec jak ja Polak aby otrzyma duży kredyt około 180 tys euro. Bo chciałem zamieszkać na stałe we włoszech
Wiesz, jest tu jedna osoba, która daje różne takie porady w sprawach kredytów, poszukaj w wyszukiwarce, bo wiem, że na 100% była.
We włoszech obowiązują zasady podobne do Polski, aby dostac kredyt pod zakup nieruchomości musisz miec zabezpieczenie. W wypadku kredytu hipotecznego jest to wpis do hipoteki. Włoskie banki (w przeciwieństwie do polskich )udzielają kredytu hipotecznego tylko do wysokości 80 %wartości nieruchomości, resztę możesz wziąść ale na wyższym oprocentowaniu i na krótszy okres spłaty (do 6 lat).Chodzi o to, że włoski bank uważa ,że te 20 % powinienieś miec wkładu własnego. Generalnie to duża zabawa !! POWODZENIA!
duzo bankòw udziela juz kredytòw 100%owych i to na 30 lat..
musiasz miec zabezpieczenie w postaci twojej pensji i rata miesiaczna nie moze przekraczac 1/3 twojej pensji ( ale to treoretycznie bo jesli zarabiasz duzo to moze).. to na tyle tak bardzo generalnie..
Mam znajoma wloszke ktora pracuje w Unicredit jak chcesz to moge zapytac jakie sa potrzebne dokumenty a jesli je juz masz to moge cie z nia skontaktowac wyslesz jej wszystko i powie ci czy jest mozliwe osiagniecie kredytu.

Jak cie interesuje to zadzwon na moj numer: 3938656620
sluchaj, ja chcialam kupic mieszkanie, i sie rozgladalam. dadza ci nawet kredyt na 100 procent., ale musisz miec odpowiednio wysoku zarobek aby to splacic... ale potem je splacasz naprawde krwia....banki tutaj to sa zlodzieje ... dadza ci 100 tys Euro, a po 30 latach splacisz im ok. 145 tys...
ja np tylko za sam "kredycik" za samochod co kosztowal 11200 , za 4 lata w ratach splacam 13500 ...
uwazam, ze jak znajdziesz dobra oferte na wynajem, lepiej na poczatku niz podpiszesz wlasna krwia jakis dokument, zastanowic sie i pomieszkac na wynajmnie...
popieram... chcac nie chcac musze wynajmowac bo po prostu nie stac mnie na kupienie.. wynajem wychodzi mnie mniej w mediolanie nic malenka kawalerka 30km od mediolanu..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka