blondinki...

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
te stereotypy to mit, tak wiec ja mam komleksy intelektualne po rozmowie z wlochem(po angielsku) kiedy ja zdążylam odpowiedzieć na jego jedno pytanie on mi zadal trzy kolejne:)
powinno byc do 2 Mb
A wiecie dlaczego kawały o blondynkach są takie krótkie?
Żeby je faceci mogli zrozumieć.
Diavolino też jest natura blond
to jak ja ..
Oooo jaki ' fajny ' temat , nie zauważyłam go wcześniej ,stary już trochę ,ale może go wskrzesze ;) pomijając kolor włosów , który zdaniem niektórych ma największy wpływ na intelekt , powiem ,że i mi nie podobają się włoskie blondynki ,już mówię dlaczego ... bo mając "grubsze" rysy twarzy od prawdziwych słowiańskich czy skandynawskich blondynek oraz przeważnie ciemną karnację wyglądaja poprostu przerażająco ,znam dziewczynę [ włoszkę ] ,która nawet rozjaśnia skórę różnymi kremami ,aby wyglądać bardziej "po słowiańsku " i ośmielę się stwierdzić ;) ,że duża część z tych włoskich blondynek robi to po ty ,by mieć większe powodzenie ... :]

;)
Dla mnie to tez jest dziwne, ze Wloszki farbuja wlosy na blond. Aby ladnie wygladac w blond wlosach, trzeba miec delikatne rysy i jasne brwi...
Ojej ! jak je lubie czytać takie tematy a fiolecie ;D

---
Toxic ,Moja przyjaciółka jest naturalną blodynkom ,a ma ciemne oczy ,brwi i rzęsy , co wygląda naprawdę ślicznie i nadaje twarzy wyrazu ,mi osobiście jasne brwi i rzęsy się nie podobają ,to wygląda brzydko i tak mdło ... ;)
nie wiem czy ludzie sobie tu robią jaja....albo moze to jakiś konkurs "na ile sposobów da się znieksztalcić słowo BLONDYNKA"

ludzie, to naprawde nie jest trudne BLOND ---> BLONDYNKA ---> BLONDYNKĄ itd.
Oj agatkaf .... daj spokój ,bo znowu będzie afera ;)
a ja lubię te afery;-PP
Ja też ;D
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka