Kolacja Walentynkowa we Florencji

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc
Chcialabym was zaprosic na kolacje Walentynkowa ktora organizuje restauracja
w okolicach Florencji (Campi Bisenzio).Cena 35euro za osobe, muzyka na zywo,
wysmienite toskanskie menu.Restauracja w stylu toskanskim, odrestaurowana w stylu eleganckim. Wszystkim zainteresowanym wysle wiecej informacji odnosnie kolacji oraz restauracji. Prosze o kontakt [email]
To twoja restaruracja ?

:)
*restauracja
To restauracja w ktorej pracuje od dwoch lat.Jest naprawde bardzo ladna i elegancka.Szef kuchni naprawde swietnie gotuje.Wiec jesli chialbys abym wyslala ci prezentacje ze zdjeciami to podaj mi swojego emaila.Zapraszam i polecam.
Czesc.To restauracja w ktorej pracuje od dwoch lat.Naprawde polecam gdyz jest w bardzo toskanskim stylu, bardzo elegancka. Szef kuchni gotuje wysmienicie.Organizujemy wiele imprez.Naprawde polecam i zapraszam.Jesli chcesz to podaj mi swojego emaila a ja wysle ci prezentacje wraz ze zdjeciami.
Pozdrawiam
AGA
Z ciekawości pytałem tylko. Za rok chcę wyjechać do Toskanii, a że z wykształcenia jestem kucharzem ciekawi mnie ile zarabia taki początkujący ?
a ja zapytam ile zarabia kelner we Florencji;))
Różnie: od 5 do 10 €. Z tym że to 10 to naprawdę w wybranych miejscach.
Niestety, ale przeważnie 5, 6.
Jesli chodzi o kelnera to poczatkujacy zarabia ok 1[tel]euro miesiecznie.Jesli chodzi p kelnerke to ok 6-7,5euro.
A kucharz ?
1100 euro kontra 6-7 euro??? to dopiero jest dyskryminacja kobiet!;)) LOL
Pomylilam sie.1[tel]euro zarabia poczatkujacy kucharz.Tyle samo zarabia zatrudniona kelnerka.Ja podalam 6-7euro za godzine dla kelnerek ktore nie sa zatrudnione a chca dorobic
Witam. bardzo prosze o kontakt w sprawie fartuchów po nr [tel]. Przepraszam ale wracaja e-maile wysylane do pani od Nas :).
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka